dalila objavila snimak

Dalila objavila šokantan snimak

Bivše cimerke na sve načine pokušavaju da ponize jedna drugu, iznoseći niz uvreda i najgnusnijih stvari.

Dalila Mujić i Aleksandra Subotić zaratile su brutalnije nego ikad! Njih dve na sve načine pokušavaju da ponize jedna drugu, iznoseći niz uvreda i najgnusnijih stvari.

Ovoga puta Dalila se prisetila rijalitija i jedne rečenice koju je dobro upamtila.

Na snimku koji je objavila Aleksandra viče na Ljubu tokom svađe i govori “Ja sam znala da ste vi u vezi”, što se odnosilo na oca njenog deteta Aleksandra Čabarkapu, sa kojim je pre toga u vezi bila njena majka Ljuba.

Dalila je uz snimak poručila:

– Ne diraj lava dok spava, gladni smo kad se probudimo – a onda je ubrzo snimak uklonjen sa Instagrama.

Sukubi koji su započeli između braće Dragojević, Dejana i Davida i njihovih lepših polovina Aleksandre Subotić i Dalile Mujić, dok su boravili u luksuznoj vili rijalitija, nisu se smirili ni nakon završetka rijalitija već su samo dobili na žestini.
Povod za poslednji okršaj, u koji se uključila i Ljuba Pantović, desio se kada je Aleksandra optužila Dejana i Dalilu da huškaju svoje fanove na nju.

– Moja porodica ne može da živi od ova dva bolesnika opterećena nama, koji sem što bockanju, provociraju, ljubomorišu, sada šalju poruke mojoj majci i uznemiravaju nas svako veče. Da bi zaštitila sebe i svoje pozivam vas da vi prijavite njih dvoje – napisala je Aleksandra u komentaru uz fotografiju na kojoj se vidi kako je Dejan “časti” pogrdnim imenima, dok je njena majka Ljuba Dejana nazvala “kopiletom”, a Dalilu “prostitutkom”.

Čitaj još  Parovi: Bivši učesnik iznenadio ukućane!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply