dalila sa majkom eminom

Dalila doživela novo poniženje!

Dalilina majka je imala komentar i za Zerinu koja je odmah po ulasku u luksuznu vilu zaratila sa Dalilom.

Emina Mujić, Dalilina majka našla se u žiži javnosti kada je osvanula njena prepiska sa fanovima da je navodno tražila novac od njih.

Gospođa Mujić je prokomentarisala ove šokantne poruke.

– Neću ništa demantovati i to je tako. Sve što je izašlo sinoć je istina. I puna mi je kapa svega, ništa neću da komentarišem – rekla je Emina.

Ona je dodala da joj je muka od svega.

– Više me ništa ne zanima. I onaj Dado me je bombardovao porukama, sada se primirio. Samo mi je poslao jednu poruku nedavno, a ja mu nisam odgovorila. Njegovi fanovi me napadaju, opšti haos vlada – rekla je Dalilina majka.
Emina je imala komentar i za Zerinu koja je odmah po ulasku u vilu zaratila sa Dalilom, a mi smo je pitali kako komentariše to što je ona nova učesnica za nju rekla da je jedna očajna žena koja vapi za novcem.

– Ona je jedno obično ništa. Kada je ušla u vilu rekla je da ne zna ko je Dalila, a potom je rekla da zna ko je Alden (Dalilin bivši verenik). Pitajte je šta radi po Zagrebu? Ko joj je ugradio silikone? Ona izlazi na neprikladna mesta za žene po Sarajevu, muž joj je bio dobar a ona je zlo. Poručujem joj da ne priča gluposti, da zatvori svoja napumpana usta i da joj sve Sarajlije poručuju da bi joj bolje bilo da ćuti. Ona je jedno smeće – zaključila je Emina.

Čitaj još  Farma: Novi gazda izabrao sluge za ovu nedelju!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Leave a Reply