dalila i dejan na moru

Dalila i Dejan ponovo šokirali javnost

Dalila i Dejan svakodnevno kače fotke i snimke na društvene mreže i obaveđtavaju svoje fanove gde su i šta rade.

Bosanska starleta Dalila Mujić pobednica je najgledanijeg zabavno-humorističkog programa u Srbiji koji se nedavno završio.

Mujićeva se po mišljenju publike najbolje pokazala i uspela da osvoji glavnu nagradu i postane kraljica popularnog rijalitija. Ona je u vilu ušla kao slobodna devojka, a iz iste izašla sa dečkom Dejanom Dragojevićem, sa kojim se i venčala pred milionima gledalaca.

Odmah nakon izlaska, Dalila je dobila nagradu od 30 hiljada evra, ali još veće iznenađenje, doživela je od fanova koji su joj poklonili stan, prema njenim rečima, u vrednosti od 80 hiljada evra u kome će ona živeti sa svojim izabranikom Dejanom.

Ipak, odmah nakon njenog useljenja, počele su spekulacije vezane za stan. Na društvenim mrežama je procurila informacija da je taj stan zapravo nađen na oglasu “stan na dan” i mnogi tvrde da je iznajmljen. Ta informacija je odjeknula kao bomba, a eksploziju je pojačala tvrdnja komšinice koja je bila svedok Dalilinog useljenja i koja je tvrdila da se taj stan izdaje, a ne prodaje.
Ipak, to nije bilo sve, kasnije se usred emisije javio Dalilin fan koji je tvrdio da su svi oni prevareni za po 30 evra i da stan nije kupljen već iznajmljen.

Čitaj još  Parovi: Ružica se naljutila na Jovanu: Da ti prostitutka prva čestita rođendan?!

Nakon pobede, Dalila i Dejan su otišli na crnogorsko primorje gde uživaju u čarima leta. Oni svakodnevno kače fotke i snimke na društvene mreže i obaveđtavaju svoje fanove gde su i šta rade.

dalila instagram

Ipak, ovoga puta, izgleda da je stvar ozbiljna, jer se sudeći prema fotki koju su juče okačili na Instagram može zaključiti da je Dalila u blagoslovenom stanju. A upravo to je potvrdio i sam Dejan.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply