dajana jaksic

Dajana Jakšić umalo ostala bez spota!

Supruga producenta „Granda“ Saše Žike Jakšića zakazala je snimanje u isto vreme kad se održavala vojna parada.

Pop pevačica Dajana Jakšić umalo da ostane bez spota za pesmu „Nova ljubav, stare navike“ zbog dolaska predsednika Rusije Vladimira Putina u Beograd.

Supruga producenta „Granda“ Saše Žike Jakšića zakazala je snimanje u isto vreme kad se održavala vojna parada, zbog koje je državnik iz Moskve i posetio srpsku prestonicu, a budući da su kadrovi rađeni na Novom Beogradu, imala je problem da se probije do željene lokacije. Krenula je na vreme, ali policija ju je zaustavila i držala tri sata, pa je zakasnila na snimanje.

Inače, spot je rađen s najboljom tehnikom i podseća na MTV video-klipove, a Dajana nikad nije bila mršavija. Dala je sve od sebe da izgleda što bolje jer je ovo njen veliki povratak na scenu posle rođenja sina Dušana (3).

– Istina je da je bilo kašnjenja, ali odradili smo pravu stvar i mislim da će publika biti zadovoljna. Više od 12 sati trajalo je snimanje, a pesma koju su uradili Damir Handanović i Marina Tucaković biće potpuno drugačija od svega što sam do sada objavila – rekla je Dajana, koja radi na novom albumu.

Čitaj još  Vesna Zmijanac: Nikada nisam nosila grudnjak!

izvor: Kurir

Leave a Reply