dado polumenta uhapsen u nemackoj

Dado Polumenta uhapšen u Nemačkoj!

Prilikom pretresa folkerovog kombija kojim ide na nastupe širom Evrope ustanovljeno da u kaseti drži oružje za koje nema dozvolu.

Dado Polumenta uhapšen je ovog vikenda u Nemačkoj kad se vraćao za Srbiju iz Forchajma jer je kod sebe imao pištolj za koji nema dozvolu. Naime, pevaču je policija nakon rutinske kontrole pronašala oružje u kombiju, zbog čega su ga odmah priveli u stanicu.

– Policija je u kaseti Dadovog kombija pronašla pištolj i tada je nastao problem. Tražili su mu dozvolu za posedovanje i nošenje oružja, koju on nije imao kod sebe. Oni su odmah reagovali prema zakonu, pa su ga odveli u stanicu, gde je dao izjavu. Tamo je i zadržan – priča sagovornik i nastavlja:

– Pevač je objašnjavao da je u njihovoj zemlji zbog nastupa i da pištolj nosi zbog lične bezbednosti. Pošto je u Nemačkoj zakon jasan, on je odmah morao da preda oružje – završava izvor.

Vlasnik diskoteke u kojoj je Polumenta nastupio kaže da je pevač otišao iz njegovog lokala i da se nakon toga nisu čuli.

– Dado je odradio svoj nastup u mojoj diskoteci, ali se nakon toga više nismo čuli. Bio je sa svojim menadžerom i kombijem su se uputili nazad za Srbiju. Šta se dalje dešavalo, zaista ne znam – ljubazno je rekao biznismen koji je insistirao na anonimnosti.

Čitaj još  Opustio se Vlado Georgiev (FOTO)

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s Polumentom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke. Pozvali smo i njegov PR tim, koji takođe nije uspeo da stupi u kontakt s pevačem.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply