dado polumenta novi singl

Dado Polumenta snimio novu pesmu! (VIDEO)

“Iako ne želim da zvučim pretenciozno, siguran sam da će publika biti oduševljena mojom predstojećom saradnjom sa velikim zvezdama”, otkrio je Dado.

Dado Polumenta se nakon višemesečne pauze na estradnu scenu vratio novom duetskom pesmom „Flert“, koju je nedavno snimio s bedom Šmizle.

Pevač je na spotu radio i kao reditelj, pa je napravio nekoliko izmena u scenariju gde, između ostalog, uspeva da odoli čarima i seksepilu devojaka, pa je čak ostao ravnodušan na njihovo međusobno maženje i lezbo-scene.

dado sa smizlama

– Ova numera je prva u nizu od još nekoliko dueta koje spremam već 10 meseci. Iako ne želim da zvučim pretenciozno, siguran sam da će publika biti oduševljena mojom predstojećom saradnjom sa velikim zvezdama – rekao je Dado i i dodaje da se rado odazvao pozivu da snimi “Flert” jer veruje da će numera biti vrcavi letnji hit a ujedno voli da pomogne devojkama na početku karijere.

– Mi smo Dadi beskrajno zahvalne zbog toga što je pristao da ukrstimo glasove, jer je on velika zvezda i smatramo da će njegovo ime biti velika odskočna daska za naše adekvatno predstavljanje publici – dodaju Šmizle neskrivajući oduševljenje.

Čitaj još  Fantastičan "seljački doručak" VIDEO RECEPT sa pripremom

Poslušajte najavu nove pesme dok iščekujemo spot:

izvor: EPK

Leave a Reply