Dado Polumenta napravio spektakl u Beču!

Nastupom u Beču popularni pevač započeo promociju novog albuma.

Dado u Becu

Dado Polumenta je gostovanjem u bečkom klubu „Insomnia“ započeo promociju novog, sedmog po redu albuma, pod nazivom „Ne dam ja na tebe“, u izdanju „Siti rekordsa“, koji je u svom onlajn izdanju za samo dva dana zabeležio 400.000 slušanja. Izlazak na binu popularnog pevača fanovi, posebno ženski deo, propratili su ovacijama.

Već posle prve pesme atmosfera je dostigla vrhunac. Dado je koncert otvorio pesmom „Ne dam ja na tebe“, nosećom numerom s novog albuma, na opšte oduševljenje prisutnih, koji su je zajedno s njim otpevali do kraja. Prvi redovi bili su rezervisani isključivo za pripadnice lepšeg pola, što nimalo ne čudi kad se zna da je Dado ponovo slobodan. Popularni pevač je svojim novim i starim hitovima, u skladu s nazivom kluba u kojem je nastupao („insomnia“ znači „nesanica“), publiku držao budnom do kasno u noć.

O svom novom albumu, novogodišnjim planovima i skorašnjem razvodu Dado Polumenta je rekao:

– Neverovatnih 400.000 pregleda u samo dva dana je više nego dobro. Čitava estrada i svi moji fanovi oduševljeni su novim albumom. Dosta je truda i mukotrpnog rada uloženo u pesme u kojim sam izrazio svoja najdublja osećanja. Noseća numera „Ne dam ja na tebe“ nosi sjajnu poruku, u kojoj se svako može pronaći, a urađena je baš u mom stilu. Tekst za nju, na grčku kompoziciju, ja sam napisao. Što se tiče ostalih pesama s novog albuma, nijednu ne bih posebno izdvojio, jer očekujem da sve postanu hitovi – kaže Dado.

Čitaj još  Intervju Dražen Žerić Žera: Zbog ljudi sam se preselio na Pelješac!

Pevač za doček Nove godine nastupa u Švajcarskoj.

Dado o razvodu

Pevač je prokomentarisao i svoj skorašnji razvod posle samo pet meseci braka:

– Nije važno ko je kriv, jer da je valjalo, trajalo bi – rekao je kratko Dado.

Dado Polumenta u petak nastupa u “Hot Spotu”!

Dado Polumenta je već rezervisao avionsku kartu i u petak, 27. decembra će pevati pred svojim fanovima u diskoteci “Hot Spot” u blizini Štutgarta. Ovo mu neće biti prvo gostovanje u pomenutoj diskoteci, tako da gosti već znaju šta ih očekuje- dobra svirka, dobra pesma i još bolja atmosfera.

izvor: Kurir, Svetplus

Leave a Reply