Dado Polumenta divljao beogradskim ulicama!

Pevača ekipa „Paparaco lova“ snimila kako u jednom danu dva puta u bahatoj vožnji prolazi kroz crveno svetlo.

Dado Polumenta

Dado Polumenta jedan je od estradnjaka koje je baš briga za saobraćajne propise. On je nedavno divljao beogradskim ulicama, što je snimila ekipa „Paparaco lova“.
Oni su zabeležili kako je pevač samo u jednom danu dva puta prešao na crveno svetlo svojim belim džipom marke „mercedes“.

Prvi put Polumenta je u društvu devojke Ane Đorđević, bivše žene Stefana Karića, koji je pre dva dana skinuo nanogicu, a u nedelju se ženi, prošao kroz crveno svetlo u toku dana, a zatim uveče, pošto su napustili jedan poznati beogradski restoran. Nije isključeno da je Dado tokom večere popio neku čašicu alkohola, ali je moguće i da je veoma nestrpljiv, pa mu je bio problem da sačeka da se upali zeleno svetlo na semaforu.

Dado na crveno svetlo

Problematična estrada

Dado je imao sreće što ga nije zaustavila policija, jer da jeste, zakukao bi od muke, pošto je za prolazak kroz crveno svetlo zaprećena kazna od 15.000 do 30.000 dinara ili zatvor do 30 dana, kao i šest kaznenih poena i zabrana upravljanja vozilom od najmanje tri meseca. Budući da je pevač ponovio prekršaj, kazna bi mu bila duplirana.

Čitaj još  Goca Tržan šokirala novim priznanjem!

Dado prekrsaj 2

Polumenta nije jedina javna ličnost koja bahato vozi. Ekipa „Paparaco lova“ nekoliko puta je uhvatila Milana Kalinića kako grubo krši saobraćajne propise, a isti slučaj bio je sa Natašom Bekvalac, Sašom Kaporom i mnogim drugima.

izvor: Kurir

Leave a Reply