Dada Polumentu napale trandže!

“Jednostavno vas ne puštaju da prođete. Vrlo čudno iskustvo, moram da priznam, ali vredno pamćenja. Nama je sve to bilo smešno”, kaže kroz osmeh Dado.

Dado Polumenta Tajland

Dado Polumenta već nekoliko nedelja uživa na Tajlandu, a boraveći na egzotičnoj destinaciji, doživeo je i jedno neobično iskustvo. Polumentu su napale prostitutke, i to transvestiti! Posle odmora provedenog na Puketu, pevač je poželeo da poseti Bangkok i upozna se s noćnim životom. S prijateljima se uputio u ulicu „crvenih fenjera“ kako bi se fotografisali, ali bili su šokirani kad su „prodavačice ljubavi“, zapravo muškarci koji žive kao žene, što je svojstveno za ovu zemlju, počele da im nude svoje usluge i spopadaju:

– I ranije sam imao prilike da ih vidim, ali ovo su bile trandže, i to skoro sve do jedne. Jednostavno vas ne puštaju da prođete. Vrlo čudno iskustvo, moram da priznam, ali vredno pamćenja. Nama je sve to bilo smešno – kaže kroz osmeh Dado.

Polumenta je prisustvovao i otvaranju poznatog lanca hotela „Niki bič“, gde je s prijateljima bio jedan od prvih gostiju. Već krajem ove nedelje vraća se obavezama koje ga očekuju, a prvi u nizu nastupa biće u Lincu 14. februara, na Dan zaljubljenih.

Čitaj još  Fan Milice Pavlović opsednut njenim stopalima!

izvor: Kurir

Leave a Reply