ceca raznatovic u zatvoru

Da li znate ko je sve sa estrade boravio u zatvoru?

Pevači i pevačice sa estradne scene Srbije doživeli su i to da se bar na jednu noć nađu u zatvoru, a razlozi su različiti.

Dosta je naših estradnih zvezda koje su imale i zatvorsko iskustvo. Iako im je tokom boravka u ćeliji popularnost naglo porasla, većina priznaje da je dane u ćeliji izuzetno teško podnela.

Aca Lukas

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, uhapšen je pre šest godina u akciji „Sablja” i osuđen na četiri meseca zatvora zbog neovlašćenog posedovanja pištolja.

aca luka su zatvoru

Ceca Ražnatović

Ista akcija je „došla glave” i Svetlani Ražnatović Ceci, koja je takođe nekoliko meseci provela u ćeliji. Najpre zbog sumnje da je kontaktirala sa članovima „zemunskog klana”, a zatim i zbog neprijavljenog arsenala oružja i sumnjivih poslova u vezi sa preprodajom fudbalera Obilića.

– Sećam se da nikada nisam videla onolike bubašvabe! Uslovi života u toj rupi bili su pakleni – rekla je Ceca u jednom intervjuu nakon izlaska.

Džej Ramadanovski

Zbog prekomerne količine alkohola u krvi i vožnje u pijanom stanju iza rešetaka se našao i Džej Ramadanovski. Srećom, popularni pevač je „zgrešio” u Švedskoj, a tamošnji zatvori su komforniji nego pojedini naši hoteli.

– Proveo sam šest i po godina u domu, pa mi nije bilo teško da se priviknem na „skandinavske” uslove. U zatvoru smo imali teretanu, saunu, đakuzi i solarijum, pa se nekako i moglo živeti – rekao je folker posle odležane kazne.

sinan sakic u zatvoru

Sinan Sakić

Sinan Sakić je uhapšen za novu 2004. godinu i tom prilikom mu je zabranjen ulaz u Švajcarsku narednih pet godina. Proveo je tri dana u ćeliji bez prava na advokata i telefonski poziv.

– Spržili su mi karticu iz mobilnog, oduzeli 3.700 franaka i dodelili nekog Šiptara za prevodioca, iako čovek nije znao ni reči srpskog. Strpali su me u zatvor zbog obične gluposti, zbog toga što nisam imao radnu dozvolu – pričao je kasnije Sinan.

Zdravko Čolić

Sredinom osamdesetih, u jeku najveće slave, uhapšen je Zdravko Čolić na aerodromu u Ohridu, kada mu je u džepu nađena poprilična svota deviza.

bora djordjevic u zatvoru

Bora Čorba

I frontmen „Riblje čorbe” je bio sedam dana u istražnom zatvoru kao srednjoškolac, jer je sa društvom upadao u bogataške stanove i od tako stečenog novca kupovao instrumente.

Bane Vidaković

Mnogi su u zatvor završili zbog droge. Jedan od njih je i glumac Bane Vidaković. I Peđa D Boj bio je u zatvoru u Parizu zbog trgovine narkoticima. Mediji su objavili i da je pevačica Goga Sekulić uhapšena na hrvatskoj granici, jer je vozila ukradeni “audi”. U policiji je provela 24 sata na ispitivanju.

zeljko samardzic u zatvoru

Željko Samardžić

I popularni Mostarac Željko Samaržić je pričao kako se njegovo prvo putovanje u Ameriku završilo hapšenjem.

Čitaj još  Marija Šerifović: Ana Nikolić ima najbolji album!

– Uhvate te za vrat, okrenu glavnu glavu prema zidu, pretresaju nas… Zaista ponižavajuće! Kao da smo kriminalci! Stavili su nam lisice, izvadili pertle – ispričao je Samardžić kako su ga hapsili.

Boban Rajović

Folker je u jednom tok šou priznao kako je ne jednom, već dva puta boravio u zatvoru u inostranstvu. Rajović je rekao kako je kao mlađi voleo da se svađa sa policijom, a pogotovo ukoliko napravi saobraćajni prekršaj za koji smatra da nije postojao. Međutim, njemu boravak tamo nije preterano teško pao, s obzirom da se radilo o modernom zatvoru otvorenog tipa.

danijela vranic u pritvoru

Danijela Vranić

Tužilaštvo u Beogradu će do kraja oktobra podići optužnicu protiv Danijele Vranić zbog napada na policajca tokom privođenja u centru Beograda, kad je s 1,84 promila alkohola u krvi pravila dar-mar po centru grada.

Sandra Obradović

Sandra Obradović provela je 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu. Ona je u tri sata ujutro nakon noćnog provoda privedena zbog vožnje u pijanom stanju. Manekenku i bivšu učesnicu „Farme“ po povratku sa žurke zaustavila je saobraćajna policija i prilikom kontrole urađen joj je alko-test. Ustanovljeno je da je imala 1,26 promila alkohola u krvi. Odmah je upućena na trežnjenje.

Dunja Ilić

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić je početkom oktobra 2013. godine 24 sata zadržana u policijskoj stanici jer je izazvala saobraćajnu nesreću. Ona je vozila sa više od 2,20 promila alkohola u krvi i mrtva pijana udarila je u parkirano vozilo.

dunja ilic u pritvoru

Ana Nikolić

Ana Nikolić je pre tri i po godine provela noć u policijskoj stanici u Rakovici, gde je imala sukob s policijom. Kada su je zaustavili, pevačica je jedva gledala na oči i izmereno joj je 2,03 promila alkohola u krvu, nakon čega je sa bratom zadržana na trežnjenju. Ona je od toga napravila opšti haos.

izvor: Press, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply