jelena karleusa skidanje

Da li su pevačice preterale sa skidanjem u javnosti?!

Seks i skidanje pred kamerama nisu nešto novo na estradi, ali se čini da poslednjih nekoliko godina, što je jača ekonomska kriza u Srbiji, to je više golotinje među javnim ličnostima, posebno među pevačicama.

Rijaliti program Parovi, koji se emituje na Hepi televiziji i koji je naišao na opšte zgražavanje javnosti, odlukom Regulatornog tela za elektronske medije je ukinut, ali samo na 24 sata. Mere zabrane odnose se na samo na emitovanje na televiziji, već i na internet gde su puštani necenzurisani snimci, pa ne čudi što su mnogi Parovi zvali – porno rijaliti.

Seks i skidanje pred kamerama nisu nešto novo na estradi, ali se čini da poslednjih nekoliko godina, što je jača ekonomska kriza u Srbiji, to je više golotinje među javnim ličnostima, posebno među pevačicama koje ne biraju sredstva za malo popularnosti.

neda ukraden u halterima

Mnoge pevačice i samozvane starlete maksimalno koriste društvene mreže da pokažu kako su zgodne, lepe i poželjne često sa minimalno ili potpuno bez odeće jer bez skidanja i golotinje, za koju većina muškaraca kaže da je nikad nije previše, nema ni karijera, ni posla, ni zarade.

Svojevremeno su se Lepa Brena i Vesna Zmijanac takmičile ne samo u pevanju, nego i koja će biti seksepilnija i izazovnija. U trci im je skidanje i te kako pomoglo.

Nedavno je Seka Aleksić na svom Fejsbuk profilu postavila fotografiju golih butina, a već pet minuta kasnije rasplamsala se žestoka rasprava među njenim fanovima da li ima donji veš ili ne. Sekina egzibicionistička akcija podigla je veliku prašinu, a ona je dobila toliko željnu pažnju javnosti. I dok jedni komentarišu da Sekine noge izgledaju odlično, drugi tvrde da je ova priča smešna jer su pevačicu videli uživo i da je ona daleko od ženske i po kakvom se predstavlja na društvenim mrežama.

seka aleksic dekolte

Izazovu pokazivanja tela nije odolela ni vremešna Neda Ukraden. Od kada se pre nekoliko meseci u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” pred TV gledaocima pojavila golih nogu, u utegnutom kostimu i s halterima, ona ne miruje. Komentari da i u sedmoj deceniji života izgleda sjajno samo su joj dodatni podsticaj. Ali, često ume i da pretera, pa se nedavno slikala utegnuta u čipkani, providni triko uz izazovne poze na stolici. Ali, umesto očekivanih komplimenata, ona je pobrala kritike da takvo poziranje ipak ne priliči ženi njenih godina i renomea.

Čitaj još  Bajaga pokazao humanost u Dubrovniku!

Ali, ko još obraća pažnju na kritike, pevačice svakako ne, jer njima je važno samo da se priča i da se podiže prašina. I dokle tako? Ko zna, čini se da su sve granice, a posebno pristojnosti, davno izbrisane na estradi.

Grudi na izvol’te

Svoje atribute na izvol’te redovno pokazuje Jelena Karleuša, koja se ne stidi i da golišave fotke kači na društvene mreže. Ipak, kao dama od stila o kojoj pišu čak i svetski mediji, ona se trudi da pokaže bar zrce dobrog ukusa za razliku od ostalih pevačica.

dara pored porsea

Tako je Dara Bubamara već mesecima stalno na meti kritika, posebno što u prvi plan gura svoje ogromne, silikonske grudi. Ali, ona ne mari za kritike i tvrdi da je ogovaraju samo oni koji su ljubomorni na njen uspeh.

izvor: Vesti, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply