silvija nedeljkovic zvezde granda

Da li se sećate Silvije Nedeljković? (VIDEO)

Na takmičenju “Idol” 2005. godine zauzela je peto mesto, 2007. u “Zvezdama Granda” bila je sedma. Potom se oprobala i u ulozi voditelja zajedno sa Nemanjom Stevanovićem.

Tokom takmičenja za “Zvezde Granda”, novine su pisale o njenoj navodnoj vezi sa kolegom iz ovog takmičenja Nemanjom Stevanovićem, što je Silvija demantovala tvrdnjama da joj je Nemanja samo dobar prijatelj i ništa više od toga.

silvija nedeljkovic 2013

Silvija je zatim započela vezu sa sadašnjim verenikom Sašom Stamenkovićem i preselili su se zajedno u Azerbejdžan. O njoj se malo toga zna jer je pevačica odlučila da na neko vreme zamrzne karijeru i posveti se zajedničkom životu. Pevačica se trenutno bavi slikanjem jer ima puno slobodnog vremena.

U jednom od poslednjih intervjua koji je dala za domaću televiziju, Silvija je otkila da joj veoma nedostaje scena, da traži pesme koje bi snimila i da jedva čeka da se vrati na estradu. Međutim, ono što će sve iznenaditi, pevačica više ne želi da se bavi modernom folk muzikom, po čemu je postala poznata, već da želi da se okrene rok i džez muzici.

Čitaj još  Organizatori nastupa Šabanu Šauliću slali novac koje nikada nije dobio!

silvija sa verenikom

Trenutno sa verenikom živi u Bakuu, gde je on angažovan kao golman u fudbalskom klubu Nefči.

Podsetite se Silvijine pesme “Nema sumnje”:

izvor: Srbija Danas, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply