Seksi usne sa lizalicom

Da bi došlo do oralnog seksa, morate…

DA NE BUDE POSLE
Zašto izbegavaju oralni seks: Evo pet razloga zbog kojih žena ne želi da vam ga…

Ženama nije lako da zadovolje muškarca “tamo dole”, a ako joj to nekada nije smetalo a sada to nerado radi, verovatno je u pitanju jedna od ovih pet stvari.

1. Ne kontrolišete ruke
Odnosno, objašnjava seksolog Ava Kadel, gurate joj glavi nadole kada krene da se spušta. Žene ne uživaju kada im glavu tretirate poput lopte. Umesto toga, savetuje, dajte joj kompliment o tome kako je dobra u pružanju oralnog seksa i kako lepo izgleda dok to radi.

2. Ne upozorite je na vreme
Retko koja žena uživa u tome da joj se niz grlo odjednom slije iznenađenje. Partnerku bi prvo trebalo da pitate smeta li joj sperma i voli li da guta i svakako je upozoriti pre no što postignete orgazam. Pitajte je možete li svršiti na nekom drugom delu njenog tela.

3. Ne vraćate uslugu
Mnogo muškaraca misli da imaju pravo na primanje oralnog seksa, a da nemaju dužnost da vrate uslugu. To je u potpunosti netačno. Ako joj ne pružate oralni seks često, nemojte očekivati isto od nje.

4. Zanemarujete sređivanje
Stidne dlake zadržavaju neugodne mirise, tvrdi Kadel. Nije ugodno videti gusti ‘grm’ na intimnim delovima muškarca, kao i na ženama. Ako malo uredite stidne dlake, ili ih čak u potpunosti uklonite, daćete joj više prostora i ugodniji miris.

Čitaj još  Odlučila je da ON bira vreme seksa, umesto nje!

5. Prespori ste
Ako vam treba više od 10 minuta da postignete orgazam od oralnog seksa, vaša bi partnerka mogla odustati od takvog napornog maratona. Ako više vremena provedete u predigri, brže biste mogli svršiti od felacia. Ako predugo vremena provede ‘tamo dole’, napravite pauzu tako da se sami dirate ili joj predložite da ona to radi, dok vi gledate.

One comment

Leave a Reply