ivona negovanovic cuca

Cuca otkrila tetovažu posvećenu Šabanu! (FOTO)

Ono što nije uspela da ostvari u „Zvezdama Granda“, Ivona Negovanović Cuca pokušaće u „Pinkovim zvezdama“.

Naime, mlada pevačica koju je šira javnost upoznala kao ljubavnicu Šabana Šaulića, Ivona Negovanović, učestvuje u muzičkom takmičenju „ružičaste televizije“, i to sa najjačim adutom – tetovažom sa imenom kralja narodne muzike na prstu, što će svi gledaoci imati prilike da vide večeras.

Da li su njih dvoje i dalje zajedno, trenutno je manje poznato, ali činjenica je da je Cuca ponosna na „druženje“ sa njim, što se može videti i na fotografijama, jer kako drugačije objasniti njeno ponosno isticanje i izdvajanje tog prsta.

Cuca Pinkove zvezde

Kakav god bio ishod njenog učestvovanja u takmičanju, bilo da prođe ili ne, Šaban će uvek biti tu, pa makar i na ruci. Što se tiče žirija, nema sumnje da su i u njenom slučaju, kao i do sada, bili profesionalci, te da su doneli pravičnu odluku, a i da su želeli, malo je verovatno da su mogli da vide natpis na njenoj ruci i da je povežu sa „onom Šabanovom Cucom“.

Podsećanja radi, Ivona Negovanović se prvi put pojavila prošle godine u takmičenju za „Zvezde Grada“, kada je u prvom krugu dobila svih pet tastera. Međutim, u drugom krugu nije zadovoljila kriterijume, pa je ispala bez ijednog tastera. Tada je u bekstejdžu izjavila da je znala da neće proći, a na pitanje Voje Nedeljkovića da obrazloži to, odgovorila je da će to ostati „njena tajna“. I ostala je, ali samo nekoliko meseci dok se nije saznalo za nju i Šabana Šaulića, predsednika žirija.

Čitaj još  Tina Ivanović pokazala seksi telo!

Pogledajte Cucin nastup:

izvor: Alo

3 comments

Leave a Reply