cuca u djakuziju

Cuca: Ne ulazim u ‘Parove’ ako ulazi Hasan Dudić!

Mlada pevačica zbog Šaulićevog brata od tetke hoće da odustane od rijalitija.

Ivona Cuca Negovanović postavila je uslov produkciji rijalitija „Parovi“ da bira između nje i Hasana Dudića, jer ukoliko brat Šabana Šaulića bude jedan od učesnika, ona planira da odustane od tog šoua.

Nakon što je kompozitor izjavio da će pred kamerama raskrinkati njenu burnu prošlost i aferu s popularnim folkerom, pevačica je odlučila da se ne pojavi zajedno s njim u zabavnom programu koji startuje 8. marta na TV Hepi.

– Ako ulazi Hasan, ja ne ulazim – bila je isključiva Cuca na razgovoru za učešće u rijalitiju, saopšteno nam je iz produkcije šoua „Parovi“.

cuca u djakuziju

Inače, Cuca je već danima nedostupna za komentar, dok Hasan Dudić tvrdi da ona nije ni vredna toga da s njim deli istu prostoriju i da je dobro što odustaje.

– Pametna devojka! Hvala bogu da je jednom shvatila da ne može da sedi tamo gde joj nije mesto. Ja sam bitna ličnost i karijeru sam gradio 40 godina, a s takvom osobom ne bih čekao ni autobus na stanici. Ona zna ko sam i na šta sam sve spreman i bolje da me ne izaziva. Da se zadesi tamo, sigurno bih je maksimalno vređao i ne bi umela da se odbrani. Ponekad mi bude žao, i ona je nečije dete, ali malo retardirano – zaključuje Dudić.

Čitaj još  Halid Bešlić doneo neverovatnu odluku

Cuca u đakuziju se ljubi s devojkom

Pevačica je na Fejsbuk postavila fotografije na kojima između ostalog pozira sa jednom svojom drugaricom.

cuca u djakuziju

Pevačica Ivona Negovanović Cuca, koja je navodno bila u emotivnoj vezi sa Šabanom Šaulićem, objavila je na svom Fejsbuku novi serijal fotografija. Na njima bivša učesnica “Pinkovih zvezda” pozira u djakuziju zajedno sa jednom njenom drugaricom, koju je poljubila u obraz.

Uživo će moći na internetu da se gleda rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply