crvena jabuka u kasini

Crvena jabuka zapalila beogradski klub (FOTO)

Žera i momci iz Crvene jabuke razgalili su Beograđane. Njihov nastup okupio je i veliki broj poznatih ličnosti.

Pred prepunim beogradskim klubom Community by Kasina, grupa Crvena Jabuka održala je sinoć koncert za pamćenje. S obzirom na to da ove godine obeležavaju jubilarni trideseti rođendan, za frontmena grupe Dražena Žerića Žeru i ostale članove, sinoćni nastup je bio samo uvertira za seriju koncerata koje planiraju u narednom periodu.

crvena jabuka u casini

Nedavno je grupa objavila i dvostruki CD ‘Bivše djevojčice, bivši dječaci – Unplugged Live u Lisinskom’. Na ovom CD-u se nalazi preko 30 hitova ove popularne grupe. Nastupom u beogradskom klubu ‘Kasina’, čuvena grupa je oduševila posetioce, ali i okupila veliki broj poznatih ličnosti.

crvena jabuka u kasini

Žera i momci iz Crvene jabuke razgalili su Beograđane. Njihov nastup okupio je i veliki broj poznatih. Tako je Lidija Vukićević, popularna Lilika iz “Žikine dinastije”, utegnuta u korset i sa električnom cigaretom đuskala do duboko u noć u ‘Kasini’.

mima karadzic u kasini

Nedaleko od nje, Mima Karadžić nije mogao da mrdne od žena koje su ga okružile, a u “Kasini” je bio i košarkaški trener Saša Obradović kome je juče bio rođendan.

Čitaj još  Stoja u kostimu kao Šer! (FOTO)

izvor: Beogradnocu, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply