drazen zeric zera

Crvena jabuka objavila dvostruki album žive svirke! (VIDEO)

Na dvostrukom CD izdanju objavljeno je 30 pjesama jer je 30 broj koji će obilježiti cijelu iduću godinu u kojoj Crvena jabuka slavi 30 godina od osnivanja grupe.

Crvena jabuka objavila je dvostruki live album “Bivše djevojčice, bivši dječaci – Unplugged Live u Lisinskom”! Snimka je to koncerta održanog 18. veljače 2014. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a te je večeri publika na nogama pjevala sve pjesme s izvođačima na koncertu koji je trajao 4 sata.

Na dvostrukom CD izdanju objavljeno je 30 pjesama jer je 30 broj koji će obilježiti cijelu iduću godinu u kojoj Crvena jabuka slavi 30 godina od osnivanja grupe. Ovaj dvostruki album zamišljen je kao vjerni dokument koncerta te nije nadosnimavan i popravljan.

crvena jabuka live album

Svirali su i pjevali članovi grupe Crvena jabuka: Darko Jelčić Cunja – bubnjevi, Krešimir Kaštelan – bas gitara, Zlatko Bebek – gitara, Marko Belošević – klavijature, predvođeni vokalom Draženom Žerićem Žerom. Svirali su i prijatelji grupe, sve sami vrsni glazbenici: Nikša Bratoš – gitara i klarinet, Branimir Mihaljević – klavijatura i hammond, Igor M. Ivanović – gitara, Ante Gelo – gitara i mandolina, Tomislav Tržan – udaraljke, Emil Gabrić – violina i viola, Miro Navračić – harmonika i Matej Mihaljević – violina.

Čitaj još  Farma: Pevačica se izblamirala za medalju (VIDEO)

Sa Žerom su pjevali dragi gosti: Saša Lošić, Željko Bebek, Kemal Monteno, Antonija Šola i Klapa Luka Ploče, te prateći vokali: Nikolina Fistrić, Irena Kučiš Tomažin, Maja Filotea Vasilj i Bojana Klepač.

Podsetite se kako je Jabuka zvučala u Novom Pazaru:

izvor: Slobodna Dalmacija

Leave a Reply