crvena jabuka 30 godina

Crvena Jabuka najavila veliki slavljenički koncert!

Nakon 30 godina velike muzičke karijere, jedna od najpopularnijih grupa u regionu organizuje rođendanski koncert.

Nakon 30 godina velike muzičke karijere, Crvena jabuka je odlučila proslaviti svoj rođendan uz svoje verne obožavatelje na nadolazećoj koncertnoj turneji, naziva ‘Tamo gdje ljubav počinje’, a koja kreće velikim koncertom 13.03.2015., u Ciboni.

Izuzetno interesovanje medija, odlične pesme i ogroman uspeh koje su ove istinske zvezde postigle u sklopu svoje muzičke karijere, najjači su aduti ovog velikog muzičko-scenskog showa, kojim će osvojiti veće gradove kako u Hrvatskoj, tako i u celom regionu.

zera na koncertu

Nakon službenog početka koncertne turneje ‘Tamo gdje ljubav počinje’, koja kreće iz zagrebačke Cibone, u planu su i ostali gradovi – Varaždin, Pula, Rijeka, Split, Osijek i Karlovac.

Koncertnu turneju najaviće i njihov novi album, koji se očekuje tokom ovog meseca.

Ulaznice za prvi koncert ove slavljeničke turneje od danas se nalaze u prodaji.

Za Dan zaljubljenih u Dubrovniku!

U godini u kojoj slavi 30 godina rada, Crvena jabuka će na Valentinovo svirati u Dubrovniku. U ‘Culture clubu Revelin’ s publikom će otpevati većinu hitova tri decenije karijere.

Inače, Jabuka u Dubrovnik dolazi mesec dana nakon objavljivanja dvostrukog live albuma ‘Bivše djevojčice, bivši dječaci’. Reč je o četvoročasovnom unplugged koncertu koji je Jabuka 18. februara prošle godine održala u zagrebačkoj dvorani Lisinski. U ‘Revelinu’ će nastupiti u punom sastavu, dakle neće to biti unplugged verzije pesama, nego dobra stara Jabuka s najvećim hitovima, uključujući i pesme sa zadnjeg albuma ‘Nek bude ljubav’, objavljenog 2013. godine.

Čitaj još  Nikola Rokvić: Otac me nije shvatao šta želim od novog albuma!

drazen zeric zera

Žera je i te kako svestan da bend može još dugo egzistirati na muzičkoj sceni, jer ima mnogo više od famoznih 10 hitova koji, prema nekim teorijama, starim bandovima garantuju posećenost koncerata.

– Najvažnije mi je u ovih 30 godina bilo sačuvati klinca u sebi. Na neki bih način volio da slušajući Jabuku i ljudi koji nas vole sačuvaju dete u sebi – kaže Žera, frontmen i autor dobrog dela pesama uz koje će Valentinovo proslaviti Dubrovčani.

izvor: Dnevnik.hr

One comment

Leave a Reply