saban saulic na brodu

Crnogorski mediji sahranili Šabana Šaulića!

Informaciju da je preminuo kralj narodne muzike preneli su pojedini crnogorski portali, što je uznemitrilo njegove fanove.

Neko je hteo grubo da se našali pa je plasirao vest da je u saobraćajnoj nesreći nastradao kralj narodne muzike, Šaban Šaulić.

Tu informaciju preneli su pojedini crnogorski portali, što je uznemitrilo njegove fanove.

Pozvali smo Šabana Šaulića koji je na naše pitanje počeo da se smeje. On kaže da ovo nije prvi put da su ga ubili u gradskim pričama.

saban saulic o smrti

– Ko je poginuo? Ja (smeh). Evo me sa mojom suprugicom dragom, mojom ljubom. Ručam u restoranu sa zajedničkim prijateljima. Pun mi je stomak, živ sam i zdrav, a što se toga tiče nisam iznenađen, pa po sedmi put me sahranjuju. Eto pre neki dan isto se dogodilo i mom prijatelju Aci Lukasu. Lično mi je pokazao kada su neki mediji preneli vest o njegovoj smrti. Pa to je strašno šta se radi. Nije mi jasno kako tako neko može da napiše nešto o meni, a da predhodno ne proveri informaciju – kaže pevač.

Čitaj još  Cuca: Nisam želela preko Šabana da budem poznata!

Inače, kao bomba je 2011. godine odjeknula vest o pevačevoj smrti koju su preneli svi mediji, a on se ubrzo oglasio iz Pariza gde je nastupao.

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply