goca trzan u poreskoj

Čola se žalio u Poreskoj, Goca se zezala na razgovoru!

Zdravko Čolić skoro četiri sata prijavljivao imovinu i govorio o svom poslovanju, a od imovine je prijavio kuću na Senjaku.

Poreska uprava nastavila je juče češljanje imovine estradnih ličnosti.

Najveća balkanska pop zvezda Zdravko Čolić ovu zakonsku obavezu ozbiljno je shvatio, pa je na „saslušanje“ poveo i svog knjigovođu. Pevač je iz Poreske izašao posle 15 časova prilično opušten, a kako i ne bi kad je, saznajemo, više od dva sata pričao o lepom životu u staroj Jugoslaviji i žalio se kako se danas mnogo teže živi. Od imovine prijavio je kuću na Senjaku od 200 kvadrata.

zdravko colic u poreskoj

– Imao sam neke posete po kancelarijama, pa dok sam se sa svima ispričao, to je potrajalo. Vole me ljudi, a ne znaju me lično. Lepo im je da me vide. Nisam im pevao, al’ smo lepo razgovarali i prisetili se nekih lepih vremena. Mislim da ovde više neću dolaziti. Ja imam firmu koja vodi sve moje poslove i na taj način imate uvid u svaki trošak, sva poslovanja koja se dešavaju, i to je olakšavajuća okolnost – kaže Čola.

Čitaj još  Milica Todorović krije novog dečka zbog starog!

Gocu Tržan je u Poresku dovezao dečko Raša Novaković oko dvanaest časova.

– Ja nemam putera na glavi i meni je ovaj razgovor bio super. Ništa ne krijem. Sa mnom se poreznici nisu slikali jer nisam dovoljno popularna – kaže Tržanova.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply