zdravko colic cola arena

Čola sa seksi igračicama napravio lom u Areni! (FOTO)

Regionalna zvezda Zdravko Čolić priredio je večeras publici u Kombank areni veče za pamćenje. Oko 20.000 Čolinih fanova uživalo je u tročasovnom muzičkom i scenskom užitku.

Koncert legendarnog Zdravka Čolića počeo je večeras sa 20 minuta zakašnjenja, a nastup je otvorio pesmom “Sinoć nisi bila tu” na opšte oduševljenje pune Arene. Već po samom izlasku na binu, poznati šarmer izazvao euforičnu atmosferu u publici, naročiti među damama.

Zdravko Colic Arena

– Dobro veče Beograde! Kakvo zadovoljstvo – poručio je pevač, a zatim pozdravio publiku koja je došla sa celog Balkana, a zatim nastavio sa numerom “Esma”.

Ćolić u organizaciji koncerata uvek postavlja nove standarde, tako je i ovog puta odlučio da organizaciju i tehničku realizaciju poveri najvećoj regionalnoj kompaniji Studiju “Berar”.

Zajedno s Čolom nastupaju plesači Milana Gromilića, a na novom druženju s beogradskom publikom prvi put su uživo izvedene pesme sa aktuelnog albuma “Vatra i barut”.

Cola na sceni sa igracima

Čola ne usporava ritam, sa numerom “Ti živiš u oblacima mala”, spustio se do plublike, koja je bila gotovo u transu uz numeru “Čija je ono zvjezda”. Obožavateljke iz prvih redova, svog miljenika obasipale su cvećem i plišanim igračkama, a on im uzvraća osmehom i pesmom.

Cola u Areni

– Vidim ja da ćemo se večeras lepo zabaviti – poručio je Zdravko u prepunoj Areni, a zatim šeretski, ležerno zabacujući sako preko ramena prešao na “Pisaću joj pisma duga”.

Seksi igračice u crvenim kostimima, poput nove verzije “Lokica”, plešu oko Čole uz “Krasivu”, dok ih on vokalno prati.

Colina publika arena

Muzičar Vlatko Stefanovski pridužio se domačinu koncerta na bini, kako bi zajedno izveli numeru “Vatra i barut”. Nakon ove pesme, Čola je otišao da se presvuče, a publiku su zabavljali Vlatko i Dragoljub Đuričić.

Čitaj još  Pogledajte zbog čega Sandra Afrika ima najbolju guzu! (FOTO)

Colina publika

Ubrzo se Čola vraća na binu uz romantičnu numeru “Noć mi te duguje”. Zaljubljeni parovi plešu uz numeru “Stanica Podlugovi”, što je pevača ohrabrilo da nastavi i dalje u sentimentalnom stilu uz “Moja draga”, “Reka suza”. Nakon skoro tri sata, Čola se pozdravio sa beogradskom publikom, ali oni su želeli još da uživaju u pesmama ove muzičke zvezde. Numerom “Emili” vratio se na bis, čak dva puta.

Dragana i Toni na koncertu

Brojni mediji iz regiona došli su kako bi izveštavali sa koncerta jedne od najvećih zvezda naših podneblja, a ni podrška Čolinih kolega i prijatelja sa estrade nije izostala.

Dragana Mirković sa suprugom Tonijem jedva je dočekala prve taktove pesama. Dragan Džajić došao je u pratnji ćerki, Ljubiša Tumbaković, Žika i Dajana Jakiš došli su sa kumom, pevačicom Ildom Šaulić.

Zika sa Ildom i Dajanom

Danica Drašković uživa u Čolinim pesmamam u društvu prijateljica. Veliki Čolin koncert nije mogao da prođe ni bez popularnog estradnog menadžera Rake Marića…

izvor: Blic, Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply