ivona negovanovic cuca

Čokanova žena: Cuca je mala droca koja juri za mojim mužem!

“Cuca se služi kvarnim igrama i pokušava da nam uništi brak. Ne znam koji su to njeni fanovi koji je podržavaju u svemu i lajkuju njene fotografije. Kakav čovek moraš da budeš ako podržavaš rasturačicu brakova”, besna je Zlata, supruga muzičara koji je u vezi sa Cucom.

Supruga muzičara Radeta Čokana Zlata optužuje Ivonu Negovanović Cucu da pokušava da joj uništi brak i otme muža.

Ona ne zamera mužu što ju je prevario s bivšom ljubavnicom Šabana Šaulića, ali je kivna na nju što ne prestaje da ga proganja. Zlata tvrdi da je za njenog supruga Cuca samo prolazna avantura i da bivša učesnica „Parova“ sve radi kako bi joj razorila porodicu, što ona neće dozvoliti.

– Cuca, mala droca, juri za mojim mužem kao dete za zvečkom. S njim se ona neće igrati. Rade je mnogo jači od pojedinih muškaraca koji padaju na njenu slamu na glavi, pardon, dugu kosu. Ja sam majka Čokanovo dvoje dece i dobro ga poznajem. Znam da je moj čovek šarmer i da voli da flertuje, cela estrada zna o čemu pričam. Onog trenutka kad Rade to reši, Cuca će biti prošlost u njegovom životu. Tada će biti kraj i njegovoj pevačkoj karijeri – kaže Radetova supruga i dodaje da Cuca namerno medijima plasira priče da je trudna s njim.

rade cokan sa suprugom

– Ona na svoj Fejsbuk stavlja njihove slike znajući da će novinari to objaviti. Služi se kvarnim igrama i pokušava da nam uništi brak. Ne znam koji su to njeni fanovi koji je podržavaju u svemu i lajkuju njene fotografije. Kakav čovek moraš da budeš ako podržavaš rasturačicu brakova – besna je Zlata, koja s decom živi u Beču, dok je njen suprug zbog posla često u Beogradu.

Podsetimo, nakon što je Cuca u „Parovima“ sumnjala da je u drugom stanju, Čokan je priznao da je imao seksualne odnose sa Ivonom pre nego što je ušla u rijaliti i da postoji velika mogućnost da je on otac bebe. Međutim, tad je naglasio da bi priznao dete, ali da se nikad ne bi oženio pevačicom jer voli svoju suprugu Zlatu.

Čitaj još  Raskinuli Milica Todorović i Rade Kovačević!

Cuca je izmislila trudnoću!

– Cuca je rekla da je trudna s Radetom – pa gde joj je sad stomak i zašto se ne slika?! Sve je to laž, da je trudna, izašla bi gola na Trg republike da pokaže stomak. Ona nije u drugom stanju, niti će ikad biti s mojim mužem. Ja sam majka, imam svoju decu i tu sam da rušim sve oko sebe. Bitno mi je da moja deca imaju oba roditelja pored sebe – kaže Čokanova supruga.

Ivona Negovanović je više put tvrdila da nije u vezi sa Čokanom, ipak fotografije koje je objavila na društvenim mrežama govore da je moguće da ih vezuje još nešto osim posla.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply