novi detalji ubistva - jeca marjanovic

Članovi porodice umešani u ubistvo Jece Marjanović?!

Policija je od samog početka istrage imala indicije da je neko iz najbližeg okruženja svirepo ubijene Jelene Krsmanović Marjanović na neki način umešan u ubistvo.

BEOGRAD – Na osnovu dosadašnje istrage policija je skoro sigurna da su najmanje tri člana porodice Jelene Krsmanović Marjanović umešana u njeno ubistvo, dok se za jednog i dalje veštače kretanje i kontakti u subotu 2. aprila, kada je pevačica ubijena.

Naš izvor iz istrage kaže da je policija od samog početka imala indicije da je neko iz Jeleninog okruženja na neki način umešan u ubistvo.

– Taj ko je ovo uradio sve je dobro isplanirao i odlično je poznavao njeno kretanje tog dana. Motiv još istražujemo, ali je definitivno u pitanju ogromna strast, mržnja, bes, neuzvraćena osećanja… – priča sagovornik dnevnog lista.

“Dogodilo se nešto strašno” – ovo je jedina rečenica koju je petogodišnja Jana, ćerka svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), izgovorila u policiji u prisustvu psihologa i odmah je zaplakala.

Inspektori beogradske policije koji rade na rasvetljavanju ovog zločina preko baznih stanica proveravaju gde se ko iz njenog nabližeg kruga nalazio neposredno pošto je Jelena nestala jer i dalje sumnjaju da porodica nešto krije, a da je ubica imao najmanje jednog pomagača.

Naš sagovornik iz istrage otkriva da su s Janom veoma kratko razgovarali dva dana pošto je Jelena ubijena.

– Nismo mogli mnogo podataka da dobijemo od devojčice. Dete od pet godina nema predstavu o vremenu, ne zna koliko je to deset minuta, a koliko sat, ne može da potvrdi kad je Jelena otišla da trči, koliko je bila s njima… Mala je bilo veoma tužna, svaku rečenicu je počinjala s „moja mama“. Nismo hteli da je pritiskamo, ali je u jednom trenutku kratko rekla: „Dogodilo se nešto strašno“ i zaplakala je – priča izvor.

Potraga za ubicom traje već deseti dan.

– Ono što je vrlo bitno jeste da mi sada, između ostalog, utvrđujemo i gde su bili članovi porodice i njihovi bliski poznanici i prijatelji u subotu od 15 časova, dakle od trenutka kad je njen muž Zoran rekao da je otišla da trči, pa u narednih pet-šest sati. Mi još uvek rekonstruišemo to vreme, ali je jedna od pretpostavki da je Jelenu, dok je bila na nasipu, pozvao neko koga je ona poznavala i da je sišla s nasipa, da je najverovatnije tu ubijena čekićem ili tučkom za mesom pošto rane uglavnom odgovaraju obliku tih predmeta, koje još tražimo – dodaje on.

Izvor iz policije otkriva još zanimljivih detalja.

– Nedvosmisleno je da je Jelenu ubio neko ko ju je iz nekog razloga mrzeo, to govore rane po telu i način ubistva. On je bukvalno taj bes iskalio na nedužnoj ženi. Radi istrage ne možemo da iznosimo mnogo detalja, ali su naše sumnje i dalje prvenstveno usmerene na Jelenine najbliže. Postoje određena neslaganja pojedinih članova porodice koji su policiji ispričali da su bili tu i tu, ali je na osnovu kasnijih informacija i pretrage njihovih mobilnih telefona preko baznih stanica otkriveno da su neki od njih upravo u tom kritičnom periodu bili blizu nasipa ili na drugom mestu. Sigurni smo da nam porodica nije sve rekla, da nešto uporno kriju ili nekoga štite i da je Jelenin ubica imao najmanje jednog pomagača – tvrdi izvor iz istrage.

Čitaj još  Nada Topčagić: Pevači su gladni, nemaju od čega da žive!

Otac Vladimir: Zoran ima koeficijent inteligencije 143!

Vladimir Marjanović, otac Zorana, supruga ubijene Jelene, kaže za Kurir da nikad nije vodio sina kod psihijatra dok je bio dete.

– Nije bilo potrebe za tim. Moj sin je natprosečno inteligentan s koeficijentom 143. Stvarno je glupo da se po medijima Zoran etiketira kao neko ko ima problem sa psihom, to nema veze sa istinom – priča Vladimir.
Nova saznanja

* Jana rekla da je videla nešto strašno
* Jelenu ubio neko ko ju je mrzeo
* Jelenina porodica ipak nešto krije
* Ubica imao verovatno još jednog saučesnika
* Neslaganja izjava nekih članova porodice i pretrage njihovih mobilnih

Hronologija

* Jelena Krsmanović Marjanović nestala 2. aprila na nasipu u Crvenki kod Borče
* Njeno telo pronađeno u nedelju u kanalu u blizini nasipa
* Nedaleko odatle pronađen je njen telefon, patika, tragovi krvi i njena pocepana dukserica
* Njen suprug Zoran ispitivan u policiji i pušten posle 48 sati
* Nebojša Rojko, koji živi u blizini nasipa, pobegao kad je policija došla da ga ispita

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Leave a Reply