Ćerka Mine Kostić završila u bolnici!

Minina mezimica četvorogodišnja Anastasija pala u igraonici i rasekla bradu, zbog čega je odvezena u kliniku u Tiršovoj, gde su joj ušili ranu.

Mina Kostic sa cerkom

Mina Kostić pre nekoliko dana preživela je pravu dramu. Njena ćerka četvorogodišnja Anastasija, koju je dobila u vezi s kolegom Igorom Kostićem, završila je u bolnici zbog posekotine na licu koju je zadobila na rođendanu u igri s drugom decom.

– Mini je preselo slavlje jer se njena mezimica ozbiljno povredila. Završili su na ušivanju u dečjoj bolnici u Tiršovoj. Anastasija je na nekoliko mesta rasekla bradu, a nakon intervencije ostale su joj dve kopče. Mina se veoma uplašila za svoju ćerku – kaže izvor.

Anastasija je lekarsku pomoć dobro podnela i brzo je puštena kući.

– Igor je sve vreme bio uz Minu i ćerku. Posle samo nekoliko dana on je na Fejsbuk okačio fotografiju hrabre devojčice, koja je srećna i nasmejana iako joj veliki flaster pokriva bradu. Konce bi trebalo da skine u narednih nekoliko dana – zaključuje izvor blizak popularnoj pevačici.

Mina je potvrdila pomenuta saznanja.

– Tačno je da se Anastasija povredila u igri, verovatno kao i svako drugo dete. Nema potrebe da se od toga pravi drama – kaže Mina.

Čitaj još  Slobodan Vasić i Đogani održali odlične nastupe!

Pevačica je sve vreme uz mezimicu, ali je posvećena i karijeri. Izdala je singl „Egocentričan“ i prikuplja pesme za novi album, a razmišlja i o učešću na Grand festivalu, koji je planiran za početak sledeće godine.

izvor: Kurir

Leave a Reply