Ćerka Goce Tržan poklonila igračke prihvatilištu!

“Mnogo smo pričale o svemu i nisam morala da je nagovaram da se odrekne svojih igračaka. Gledala je na televiziji sve što je zadesilo te ljude”, rekla je pevačica.

Goca i Lena

Pevačicu Gocu Tržan sa ćerkom Lenom došla u halu “Pionir” da igračke svoje mezimice pokloni mališanima koji su tu smešteni nakon poplava.

Dok se pevačica slikala i pričala sa mališanima, Lena je Mini Maus, svog omiljenog Diznijevog junaka, uručila jednoj od devojčica, a pune kese ostalih igračaka ostavila je na pultu da uzme ko god želi.

Goca nije bila raspoložena da za medije priča o svojoj humanosti jer kaže da to radi zbog sebe, a ne zbog marketinga.

– Došla sam pre sveg da moje dete ima predstavu šta se dešava i da vidi kako izgleda kada izgubiš sve u životu, kako bi znala više da ceni to što ima. Prethodnog dana odnela sam hemiju, namirnice i posteljinu u zgradu Udruženja novinara, a danas smo odlučile da donesemo igračke za decu koja nisu uspela da iznesu svoje iz poplavljenih domova – priča Goca dok joj Lena pomaže u nošenju kesa punih dečjih crtanih junaka.

– Mnogo smo pričale o svemu i nisam morala da je nagovaram da se odrekne svojih igračaka. Gledala je na televiziji sve što je zadesilo te ljude i onda me pitala: „Mama, je l‘ ovo sve kiša napravila i zašto je priroda takva prema nama?“. Onda sam joj rekla da je to zato što smo mi loši prema prirodi, na šta me ona pitala da li su poplavljeni samo oni koji su bili zli prema prirodi.Objasnila sam joj da, za razliku od nas koji možemo da biramo kakvi ćemo biti prema prirodi, ona ne može da bira na koga će kiša da pada, pa ispaštaju i nevini – ističe Goca, koja se sve vreme dok se igrala sa mališanima trudila da ne zaplače.

Čitaj još  Fanovi ismejali Tanju Savić!

– Bilo bi me sramota da cmizdrim, iako mi se srce slama kada ih gledam jer njima je mnogo teže, a ipak su pribrani. Verujem da će sada da se dešava nešto kao nekada, kada smo išli na radne akcije, pa da se kolektivno udružimo kako bi svima bilo bolje – nada se Tržanova.

izvor: Alo

Leave a Reply