Ceo avion čekao Eminu Jahović!

„Pravila, pravila, da bi me udavila“ pesma je grupe „Riblja čorba“ koju slobodno može da prepeva i Emina Jahović Sandal, koja nije poštovala aerodromske propise i zakasnila je na čekiranje za let do Istanbula, te su putnici u avionu morali da sačekaju da se ona ukrca!

Emina na aerodromu

Popularna pevačica stigla je samo nekoliko minuta pre poletanja aviona, a paparaco ju je uslikao kako sama vuče svoj kofer, ali je, zahvaljujući ljubaznim radnicima na Aerodromu „Nikola Tesla“, uspela da uđe u avion.

Emina aerodrom

Jahovićeva je imala let u 9.25, a na aerodrom je stigla nešto pre devet časova u pratnji vozača, koji ju je samo ostavio ispred ulaza. Da je sama svoj majstor, atraktivna mentorka u takmičenju „Iks faktor“ pokazala je u trenutku kada je sama uzela svoj kofer i torbu i vukla ih po aerodromu. Odmah je otišla da se čekira i tada je shvatila da je zakasnila, ali je, zahvaljujući ljubaznim radnicima na aerodromu, dobila potvrdu i uspela da se ukrca u avion!

Na aerodromu smo videli da je Emina pomalo nervozna i da veoma žuri, upitali smo je o čemu se radi, a ona je ljubazno odgovorila:

– Zakasnila sam na avion, ali je sve u redu. Stići ću da se ukrcam – rekla je pevačica, koja je, kako saznajemo, jedva čekala da stigne u Istanbul kako si se videla sa suprugom Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom.

Čitaj još  Mia Borisavljević napravila novi lapsus

Emina na aerodromu

– Emina je došla u Srbiju zbog superfinala muzičkog takmičenja „Iks faktor“, a zadržala se malo duže kako bi ispunila sve poslovne obaveze koje je u međuvremenu preuzela. Ona je jedva čekala da krene u Istanbul jer joj mnogo nedostaju suprug i sinovi. Inače, sprema dosta muzičkih noviteta, tako da publika može da očekuje brojna iznenađenja. Takođe, radiće sa Lukijanom Ivanovićem na pesmi koju planiraju da objave uskoro – izjavio je izvor blizak Emini Jahović.

izvor: Alo

Leave a Reply