Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Cenovnik za seks, tuče i ostalo u rijalitijima

Glavnim akterima rijalitija produkcije obećavaju dodatni honorar ili čak i pobedu ako se skinu, započnu svađu ili otkriju neku pikanteriju iz svog života. Sve za gledanost!

Ava Karabatić se skidala u nadi da će zato pobediti

Finansijski momenat je presudan za učešće u rijalitijima. To nikada nije krio nijedan takmičar. Da bi ih podstakle na skidanje, seks, svađe, tuče ili na to da otvore dušu, produkcije mimo redovnih ugovora za učešće u programu obećavaju i dodatne honorare za blud i razvrat.

Maženje ispod jorgana: Mnogi su simulirali seks da bi zaintrigirali gledaoce

nevena-i-sindi - Veliki brat
“Lagana” tuča: Nevena i Sindi

– Meni je gazda obećao 2.000 evra ako budem imao seks sa jednom učesnicom. Ponovo sam pristao da učestvujem u rijalitiju jer mi je još na početku pregovora rekao: „Ti si pobednik“. I eto, ja sam tada ušao, ali nisam pobedio – jada se jedan od čestih učesnika ovakvih programa.

Kada se pre nekoliko godina završila još jedna sezona rijalitija „Veliki brat“, novinari su prisustvovali sceni koju je priredila hrvatska starleta Ava Karabatić.

Golotinja: Učesnice su najčešće pokazivale grudi

jovana-i-danijel-seks farma
Jovana i Danijel: Seks: Sve za gledanost i novac

miki tuca farma
Tuča: Takmičari nisu štedeli jedan drugog

– Kako ja nisam pobedila? Meni su obećali pobedu! Lepo mi je rečeno da ću pobediti ako budem radila šta su tražili. I ja sam radila, a sad ostadoh bez 50.000 evra – vikala je Ava naočigled nekoliko novinarskih ekipa, dok je otac pokušao da je smiri.

Priče da se dodatnim parama podstiče golotinja, svađe i tuče potvrdilo je još nekoliko prekaljenih učesnika ovakvih programa.

– Neko se skine za džabe, a neko dobije 500 evra. Ako neko započne svađu koja traje nekoliko dana, može da dobije i 1.000 evra, a ako se još i potuče, dobije i 1.500 evra. Sve je to šou-biznis – kaže jedna učesnica rijalitija koja je poznata po dugačkom jeziku.

Čitaj još  Farma: Učesnici izabrali najboljeg i najgoreg farmera (VIDEO)

Gde je kraj?
Psiholog Zoran Milivojević kaže da će u rijalitima vulgarnost postojati sve dok ih oni kojima je to posao ne zabrane.
– Sasvim je normalno da svaki sledeći rijaliti bude sve gori. Verovatno nas čekaju još eksplicitniji seks, neki jači fizički sukob ili predstavljanje homoseksualnih parova, što je za konzervativnu sredinu kakva je Srbija, šokantno. Apsurdno je, ali istinito da većina ljudi gleda takve programe jer im se to ne dopada. Prate program da vide šta će da urade ličnosti koje im se ne dopadaju – kaže Milivojević.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Dragana Ivanović

Leave a Reply