Cecu saletali fanovi, jedan je zamalo udario! (FOTO)

Zakazano ročište je odloženo zbog bolesti Predraga Ocokoljića, zeta pevačice kojoj su obožavaoci uručili poklone i cveće, a ona se sa njima slikala.

Ceca ispred suda

Suđenje folk pevačici Svetlani Ceci Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću, zbog optužbi da su pretili direktoru FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću 2007. godine, odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu za 9. april zbog izostanka Ocokoljića.

Ceca sa fanovima

Pevačica je kao i inače došla na suđenje, a ispred Palate pravde su je čekali brojni obožavatelji, mahom maloletna deca. Nakon odlaganja suđenja obožavaoci su joj uručili poklone i cveće, a ona se sa njima slikala i delila im autograme.

Ceca sa fanovima

Svetlanu Ražnatović umalo nisu oborili brojni fanovi kad se juče ujutru pojavila ispred Palate pravde. Nestrpljivo su je čekali da dođe na suđenje, koje je odloženo jer se zbog bolesti njen zet Predrag Ocokoljić nije odazvao.

Ceca sa fanovima

Kada je pevačica sa crnim šeširom na glavi i tamnim naočarima izašla iz džipa, svi su nagrnuli na nju. I umalo joj oči nisu iskopali! Gurali su se pokušavajući da je dodirnu, da se slikaju s njom, da dobiju autogram, a jedan od obožavalaca pokušao je da joj uruči buket cveća i usled ogromne gužve dobrano ju je jednom tvrđom liskom potkačio po licu.

Čitaj još  Slavica Ćukteraš priprema svadbu sa Vladom!

Ceca sa fanovima

Ceca se trznula, ali je srećom imala naočare, pa nije povređena. Njemu je sigurno bilo veoma neprijatno zbog tog incidenta, koji u šali možemo nazvati „pokušajem atentata“.

Najveća balkanska zvezda od fanova je dobila slike, plišane igračke i brojne druge darove, na čemu im je zahvalila uz širok osmeh.

Ceca ispred suda

izvor: Kurir

Leave a Reply