Cecina ćerka sa Terzinim sinom, Cecin sin sa Terzinom ćerkom!

Nakon što se Veljko verio s Mašom, njegova sestra Anastasija započela vezu s bratom buduće snajke.

Anastasija i kostadin

Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija (16) u ljubavnoj je vezi sa Kostadinom Terzićem (22), sinom Zvezdana Terzića. Ljubav dvoje mladih ne bi bila sporna da Kostadinova sestra Maša i Veljko nisu vereni i da često pune novinske strane kao atraktivni potomci poznatih roditelja, kojima se to uopšte ne dopada.

Ipak, ni Anastasija ni Kostadin ne mare za negativne komentare i sve slobodno vreme provode zajedno. Zaljubljeni su i to ne kriju. Doduše, Anastasija u tome prednjači, pa je na Fejsbuku istakla da je u vezi s njim.

– Posle dva meseca Mašine i Veljkove veze, kad je Cecin sin počeo da se intenzivno druži sa budućim šurakom, priključila im se i Anastasija. Iz drugarstva se vremenom rodila ljubav između Cecine ćerke i Terzinog sina. U početku se s njima družio i Mašin i Kostadinov brat Nikša, ali je ubrzo shvatio da je suvišan – kaže jedan od drugara Cecine dece.

Veljko i Masa

Kostadin studira na Fakultetu za ekonomiju i finansije, a do pre mesec dana bio je u ljubavnoj vezi, dok Anastasija nije imala dečka. Maša jedina iz obe porodice otvoreno navija za Anastasijinu i Kostadinovu ljubav i kaže da su prelep par. Na Anastasijinom profilu na Fejsbuku pojavio se jedan zanimljiv komentar koji su odmah lajkovale desetine njenih prijatelja, a glasi: “Pa vi se svi zaljubili. Ceca neće znati ko joj je šta“!

Terzić juče nije odgovorao na pozive, što ne čudi s obzirom na to da za medije nije želeo da komentariše ni veridbu ćerke Maše sa Cecinim sinom.

Čitaj još  Rada Manojlović: Srećna sam s Momirom!

– To su neozbiljne dečje igre – rekao je Zvezdan Terzić.

Ni Ceca nije bila raspoložena da prokomentariše vezu ćerke Anastasije sa sinom Zvezdana Terzića, pa juče nije odgovarala na naše pozive i poruke. S druge strane, javno je podržala vezu sina Veljka i Maše Terzić i otkrila da je čak i birala prsten kojim je njen naslednik verio devojku. Buduću snajku je prošlog vikenda povela na svoj koncert u Vršcu.

izvor: Blic

Leave a Reply