Cecin spektakl u Frankfurtu! (FOTO)

Koncert Svetlane Cece Ražnatović održan u Union hali bio je događaj broj jedan u subotu u Frankfurtu. Iako se slavio Dan žena u svim okolnim klubovima, Ceca je napunila Union do poslednjeg mesta. Publika je došla iz svih krajeva Nemačke, a bilo je i onih koji su došli čak i iz Kanade.

Ceca Frankfurt

– Navikla sam da je publika na svim mojim koncertima odlična, ali večeras u Frankfurtu je bilo nešto posebno. Bilo mi je pravo zadovoljstvo da pevam za publiku ovde u Frankfurtu – rekla je Ceca posle koncerta.

Frankfurtska publika je tokom celog nastupa pevala zajedno sa popularnom pevačicom, a zbog skandiranja “Ceco, mi te volimo”, folk zvezda je u nekoliko navrata morala da napravi pauzu između pesama.

– Prvi put smo na Cecinom koncertu, stvarno je dobro i oduševljena sam. Uživo peva odlično i izgleda deset godina mlađe. Moram da kažem da joj nove grudi odlično stoje – priča Tanita koja je stigla iz Štutgarta sa prijateljima Radovanom i Tanitom.

Ceca sa obozavaocima

Radovan je bio nešto uzdržaniji, pa je rekao da je atmosfera odlična, dok je njegova supruga Sabrina, inače Nemica bila otvorenija.

– Obožavam sve Cecine pesme. Ona baš super peva. Moja najomiljenija pesma je “Pet minuta” i oduševila sam se kada sam je čula uživo.

– Došle smo iz Diseldorfa samo da bi bile na Cecinom koncertu. Ona je predivna. Ima stajling boli glava. Peva i izgleda kao boginja – rekle su uglas dve devojke iz Diseldorfa.

Jelena i Tanja, dve drugarice, na Cecin koncert su došle čak iz Toronta.

– Već više od godinu dana želimo da odemo na Cecin koncert. Bilo je najavljeno da će pevati kod nas u Torontu ali iz nekog razloga nije došla. Tada smo odlučile da odemo mi kod Cece kada bude pevala u negde u Evropi. Došle smo kod naše rođake u Frankfurt. Koncert je bio fenomenalan. Ceca je fantastična. Njen glas je originalan, isti je kao i sa CD-a. Izgleda tako prirodno i lepo. Ima neki magnet, nešto specifično – kaže Tanja.

Čitaj još  Lepa Brena pevala Bitlse u Hrvatskoj!

Ceca sa fanovima

– Ceca izgleda odlično i u pantalonama i u haljini. Iskreno, meni bi se dopala i da je pevala u pidžami. Tanji se ostvario san da dođe na Cecin koncert. Ona je toliko voli da bi istetovirala Cecino ime na ruci. Ovde u Evropi je mnogo opuštenije i slobodnije nego u Kanadi. Doći ćemo sigurno opet – zaključuje Jelena.

Slikanje s obožavaocima

Na Cecinom koncertu među brojnom publikom su bili i pevači Dado Kukić i Švabo Šmit. Nakon koncerta, Ražnatovićeva je, iako vidno umorna, još ceo sat ostala da se slika sa brojnim obožavaocima.

izvor: Vesti

Leave a Reply