ceca sa veljkom

Cecin sin doživeo saobraćajnu nesreću!

“Audi A6”, u kom je bio Veljko Ražnatović kao suvozač, udario je u “Reno”, gde je bio samo vozač.

Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Cece Ražnatović, doživeo je, prema pisanju dnevnog lista, saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj, kada je automobil u kom je on sedeo na mestu suvozača, udario u drugi auto.

Kako saznaje dnevni list, Veljko ima prelom šake, i doktori su mu stavili medicinsku kragnu oko vrata. Detaljni pregledi biće obavljeni u nedelju. Nesreća se desila u Crkvini kod Šamca.

“Audi A6″, u kom je bio Ražnatović, udario je, navodno, u “Reno”, u kom je bio samo vozač. Sva trojica učesnika udesa zadobila su povrede, ali su van životne opasnosti.
– Dobro su prošli kako je moglo da bude, jer je u pitanju direktan sudar. Veljko, njegov drug i vozač drugog automobila pregledani su u Doboju – navodi izvor dnevnog lista.

On je objasnio:

– Veljko i njegov drug pokušali su da izbegnu nesavesnog vozača. Čovek koji je upravljao automobilom koji je išao ispred njih naglo je zakočio i bez žmigavca skrenuo desno. Kako bi ga obišao i izbegao sudar, vozač automobila u kojem je sedeo Cecin naslednik je skrenuo ulevo i tako naleteo na automobil koji im je išao u susret.

Čitaj još  Nedeljko Bajić Baja čeka drugo dete?! (VIDEO)

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply