Ceca zbog Veljka zabranila Miliju da nastupa?!

Da je Svetlani Ceci Ražnatović bitno kako će njen sin Veljko da se provede u gradu, pokazala je u sredu uveče, kada je od ljudi iz kluba “Sinema”, kako dnevni list nezvanično saznaje iz dobro obaveštenih izvora, tražila separe za svog mezimca, a nakon što nije uspela da ga dobije, napravila je pravu pometnju, te je navodno svom prijatelju Aleksandru Miliću Miliju javila da ne nastupa sa svojim bendom.

Ceca sa sestrom i cerkom

– Kao i svake srede kada nastupa u klubu “Sinema” i protekle srede grupa “Miligram” je trebalo da zabavlja goste, ali je došlo do problema. Naime, kako sam čuo, Svetlana Ražnatović je zahtevala da njen sin Veljko, koji je želeo da se te večeri provede u klubu, dobije centralni separe. Ali, kako to u trenutku kada je zvala nije bilo izvodljivo, ona je pobesnela i očigledno rešila da uzme stvar u svoje ruke. Kontaktirala je sa svojim prijateljem Milijem i zahtevala da oni te večeri ne izađu na binu i ne nastupe. Cela dva sata je trajala pometnja jer je Mili, očigledno želeći da posluša svoju prijateljicu, odbijao da nastupi. Ipak oko pola tri, kako se priča, primio je poziv od mnogo bitnijih ljudi, te je tada bio prinuđen da izađe na binu sa svojim bendom. Frka je izbila zbog tog separea, koji Veljko nije mogao da dobije, ali za njega je svakako nađeno drugo mesto, zato mi nije jasno zašto je podigla toliku prašinu – ispričao je dobro obavešten izvor.

Čitaj još  Nina Badrić gost na koncertima Olivera Dragojevića!

– Nemojte me više zvati zbog tih stvari – izjavila je folk pevačica Svetlana Ražnatović i time nije demantovala istinitost njihove informacije.

Aleksandar Milić Mili nije bio dostupan za komentar, dok su iz PR službe kluba “Sinema” kratko odgovorili: “Nemamo komentar”.

izvor: Alo

Leave a Reply