Ceca zapalila Budvu! (VIDEO)

Ceca je preksinoć u Budvi napravila pravi mali spektakl.

Ceca u Budvi

Pevačica Ceca Ražnatović preksinoć je nastupila u prepunoj diskoteci “Top Hil” u Budvi.

Najveća diskoteka na otvorenom na ovim prostorima bila je krcata, a fanovi nisu žalili pare, jer je cena karte bila oko 25 evra. Rezervacija visećeg stola koštala je 500 evra, za manji separe trebalo je izdvojiti 1.000 evra, a centralni separe sa pogledom na Cecu koštao je 3.000 evra.

Među gostima je bilo dosta poznatih ličnosti koji su dosli da isprate nastup kraljice, ali pravo iznenađenje večeri je bio vozač Formule 1 Kimi Raikonen

Ceca je juče u Crnu Goru stigla u pratni sina Veljka i ćerke Anastasije. Inače, zbog velikog interesovanja publike, Ceca će ponovo nastupiti u “Top Hilu” ove sezone 4. avgusta.

Ceca otkazala let, njeni muzičari doživeli šok!

Pevačica je trebalo da putuje iz Tivta za Beograd avionom kojem su otkazala dva kompjutera, ali se u poslednjem trenutku predomislila.

Muzičari Svetlane Ražnatović bili su putnici Jatovog aviona u kojem su pri samom poletanju otkazala dva kompjutera, a pevačica se u poslednjem trenutku predomislila i svoj let pomerila za poslepodnevne sate!

– Pri punoj brzini pri poletanju, na aerodromu u Tivtu, na sekund pre uzletanja avion je počeo da koči! Svi su poljubili sedište ispred sebe i baš su se uplašili. I sletanje je bilo čudno, oni koji često putuju imaju iskustvo sa sletanjem i misle da ni pri sletanju posle već odloženog leta nije baš sve bilo u redu – priča izvor koji je bio na licu mesta.

Čitaj još  Ana Nikolić pevala kod Ćazima u klubu!

Muzičari Svetlane Ražnatović na aerodrom Nikola Tesla stigli su posle šest sati čekanja u Crnoj Gori, na aerodromu u Tivtu, i posle traume preživljene na ovom letu. Ono što je zanimljivo jeste da je Ceca u poslednjem momentu odlučila da svoju kartu pomeri za poslepodnevne časove!

– Ceca je trebalo da se vrati sa svojom ekipom, ali je bukvalno u zadnjem trenutku odlučila da još malo ostane na moru i krene nekim drugim letom! Neverovatno je da se u “minut do dvanaest” predomislila – rekao je izvor.

izvor: Kurir

Leave a Reply