ceca i veljko raznatovic

Ceca za ruku dovela Veljka u sud! (FOTO)

Saslušanje je održano u Palati pravde zbog napada na Veljka i njegovu tadašnju devojku Mašu Terzić kada ih grupa mladića gađala kamenicama ispred njegove kuće.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je jutros oko 8.45 zajedno sa sinom Veljkom Ražnatović u Palatu pravde povodom saslušanja zbog napada na njega i njegovu tadašnju devojku Mašu Terzić, koji se desio ispred njihove kuće kod Zvezdinog stadiona.

Ražnatovićeva je sa Veljkom stigla držaći ga za ruku, a 10 minuta posle njih je stigao i njihov advokat Miša Petrovski. U sudnici su se zadržali oko sat vremena. U vreme kada se napad desio Veljko je bio maloletan, pa je saslušanje održano na malonetničkom odeljenju.

ceca i veljko saslusanje

Podsetimo, Veljka Ražnatovića je u maju prošle godine napala grupa od oko 30 mladića ispred kuće u kojoj živi. Grupica je organizovala sačekušu i napala ga kada je krenuo da isprati društvo. Navodi se da je Ražnatović pukom srećom zadobio samo lakše povrede, jer su se napadači razbežali posle nekoliko minuta.

– Veljko je stajao ispred kuće sa tadašnjom devojkom Mašom Terzić kada je pao prvi kamen ispred njenih nogu, a drugi kamen je njega pogodio u ruku. On je pokušao da je zaštiti, a u kraćoj raspravi sa gupom momaka je došlo do gurkanja, a nakon toga su Cecini čuvati sa parkinga izvukli Veljka iz gomile. Veljko nema saznaje šta se dalje dešavalo i ne poznaje te momke. Negira bilo kakvu odgovortnost i iskazi navodnih oštećenih su, po mišljenju odbrane, nelogični i kontradiktorni – rekao je advokat Perrovski.

Čitaj još  Nina Badrić promoviše pesmu uz duboki dekolte!

izvor: Kurir

Leave a Reply