ceca raznatovic

Ceca za Novu godinu peva u Beogradu!

Ceca je za doček 2014. imala besplatan koncert ispred Skupštine, a za 2015. naplatila samo polovinu sume koju inače traži.

Svetlana Ceca Ražnatović pevaće za doček Nove 2015. godine u Beogradu.
Za razliku od prošle, kad je folk zvezda, u susret 2014, nastupala ispred Skupštine potpuno besplatno, kako je izjavljivala, iz ljubavi prema svom narodu, ove godine će svoj koncert ipak naplatiti. I to 50.000 evra!

– Ceca će za Novu godinu zabavljati goste u jednom centru na Novom Beogradu. Ona je ugovorila i cenu nastupa od 50.000 evra. Kako je veoma angažovana kao član žirija u šouu „Pinkove zvezde“, nije želela neku udaljeniju destinaciju, već da bude što bliže kući. Ražnatovićeva je, inače, praktikovala da najluđu noć provede u krugu porodice, pa uglavnom nije ni nastupala za praznike. Međutim, nakon što je prošle godine napravila izuzetak i priredila besplatan spektakl na otvorenom u srpskoj prestonici, rešila je da opet isprati staru godinu radno, ali da nešto i zaradi – otkriva izvor blizak pevačici.

Pozvali smo Cecu, koja nam je potvrdila da smo na pravom tragu.

– Ne mogu ništa tačno da vam kažem jer su pregovori u toku. Zasad još ništa nije zvanično. Šta, već pričaju i o ceni?! Gluposti – rekla je Svetlana.

Pošto se Ceca na prošlom dočeku još jednom dokazala kao prava „srpska majka“ i odužila naciji besplatnim ispraćajem stare godine, u novoj 2015. može da se posveti ličnom budžetu. Premda je ranije ovakve nastupe naplaćivala i do 100.000 evra, ni pola od toga nije zanemarljivo.

Čitaj još  Severina u Crnoj Gori uživa sa sinom

Najveće zvezde već ugovorile nastupe

Najveće zvezde već uveliko zadovoljno trljaju ruke jer su ugovorile novogodišnje tezge. Osim Cece, i Goran Bregović zna gde će biti u novogodišnjoj noći. On će, kao što je Kurir prvi objavio, svirati u Budvi, i to za 100.000 evra. Seka Aleksić putuje u Čikago, a za jednu noć pevanja inkasiraće 40.000 evra. Aca Lukas za doček putuje u Švajcarsku, gde će zaraditi 30.000, dok će se Miroslav Ilić družiti s gostima Kopaonika, za šta će dobiti 30.000 evra.

izvor: Kurir

Leave a Reply