Ceca sprema lud provod u Kragujevcu!

Do koncerta 14. septembra na stadionu Čika Dača ima još mnogo vremena, a već prodato 10.000 ulaznica. Organizatori očekuju najmanje 40.000 ljudi.

Ceca Top Hill

Svetlana Ražnatović spremna je za veliki koncert koji će održati 14. septembra na stadionu Čika Dača u Kragujevcu. Najveća balkanska zvezda ranije je izjavila da se raduje nastupu i da publiku očekuje lud provod. Ona će pevati pesme s najnovijeg albuma „Poziv“, koje su za kratko vreme doživele ogromnu popularnost, kao i stare hitove, koji su obeležili njenu više nego uspešnu karijeru.

Iako je do susreta s publikom u Kragujevcu ostalo još mnogo vremena, već je planulo 10.000 ulaznica, a organizatori očekuju da će na stadionu biti 40.000 ljudi. Da veliko interesovanje ne vlada samo u tom gradu i okolnim mestima, govori podatak da karte naručuju i Cecini fanovi iz Hrvatske i Bugarske.

Mada su pre nekoliko dana iz fudbalskog i atletskog kluba Radnički zatražili od gradonačelnika Veroljuba Stevanovića da se koncert izmesti negde drugde zbog bojazni da će teren i tartan biti uništeni, spektakl će se ipak održati na zakazanom mestu. Stadion Čika Dača biće za tu noć opremljen po najvišim standardima, počevši od najbolje moguće zaštite trave i atletske staze pomoću specijalnog prekrivača, koji će biti dopremljen iz inostranstva, preko bine na svetskom nivou do odlične rasvete.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte kako je prošlo sinoćnje izbacivanje!

Organizatori će upravi grada priložiti i bankarsku garanciju, koja će, ukoliko dođe do štete na stadionu, biti aktivirana istog trenutka.

izvor: Kurir

Leave a Reply