Ceca sprema lud provod u Kragujevcu!

Do koncerta 14. septembra na stadionu Čika Dača ima još mnogo vremena, a već prodato 10.000 ulaznica. Organizatori očekuju najmanje 40.000 ljudi.

Ceca Top Hill

Svetlana Ražnatović spremna je za veliki koncert koji će održati 14. septembra na stadionu Čika Dača u Kragujevcu. Najveća balkanska zvezda ranije je izjavila da se raduje nastupu i da publiku očekuje lud provod. Ona će pevati pesme s najnovijeg albuma „Poziv“, koje su za kratko vreme doživele ogromnu popularnost, kao i stare hitove, koji su obeležili njenu više nego uspešnu karijeru.

Iako je do susreta s publikom u Kragujevcu ostalo još mnogo vremena, već je planulo 10.000 ulaznica, a organizatori očekuju da će na stadionu biti 40.000 ljudi. Da veliko interesovanje ne vlada samo u tom gradu i okolnim mestima, govori podatak da karte naručuju i Cecini fanovi iz Hrvatske i Bugarske.

Mada su pre nekoliko dana iz fudbalskog i atletskog kluba Radnički zatražili od gradonačelnika Veroljuba Stevanovića da se koncert izmesti negde drugde zbog bojazni da će teren i tartan biti uništeni, spektakl će se ipak održati na zakazanom mestu. Stadion Čika Dača biće za tu noć opremljen po najvišim standardima, počevši od najbolje moguće zaštite trave i atletske staze pomoću specijalnog prekrivača, koji će biti dopremljen iz inostranstva, preko bine na svetskom nivou do odlične rasvete.

Čitaj još  Dado Polumenta se opet ženi?!

Organizatori će upravi grada priložiti i bankarsku garanciju, koja će, ukoliko dođe do štete na stadionu, biti aktivirana istog trenutka.

izvor: Kurir

Leave a Reply