ceca spot 'znam'

Ceca snimila spot za novu pesmu!

Ceca Ražnatović je prethodnog vikenda snimila spot za pesmu “Da raskinem sa njom”.

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je prethodnog vikenda snimila spot za pesmu “Pusti me da raskinem sa njom”, sa novog studijskog albuma “Poziv”, koji će se u ponedeljak naći na tržištu. Visokobudžetni spot, koji je na tekst Marine Tucaković komponovao Damir Handanović, režirao je Miloš Nadaždin. Snimanje je trajalo dva dana, uz 50 statista, a jedna od lokacija na kojoj je ekipa provela celu noć bila je benzinska pumpa.

Radnja spota se vrti oko prevarene žene, koja je, dok je točila gorivo, ugledala svog partnera sa drugom devojkom… Pored Cece, u glavnoj ulozi se pojavljuje i Derek Žugić, mladić našeg porekla i nekadašnji profesionalni bokser, a danas model. Poznat je po tome što se pojavljuje u Šakirinom spotu za pesmu “Aka aka”, kao u video-klipu pevačice Toni Brekston.

– Reakcija publike je sledeće što čekam, sve do sada je bilo perfektno urađeno. Ovaj spot je potpuno drugačiji od onoga što sam do sada radila, a publika će me videti u izdanju u kojem me još nije videla – rekla je Ceca Ražnatović, koja će 28. juna, na Vidovdan, održati koncert na beogradskom Ušću.

Čitaj još  Bora Čorba: Devojka me sve više voli!

Premijera spota se očekuje tokom nedelje, a o tačnom terminu Ceca će masovnu publiku, koja broji više od 600.000 fanova, obavestiti preko Fejsbuka i Tvitera.

izvor: Puls

Facebook komentari

Leave a Reply