Ceca slavila Mašino punoletstvo! (FOTO)

Svetlana Ražnatović zajedno s Anastasijom i Veljkom bila na 18. rođendanu devojke svog sina, ćerke Zvezdana Terzića.

Ceca i Acko

Svetlana Ceca Ražnatović preksinoć se provodila na 18. rođendanu Maše Terzić, devojke svog sina Veljka i ćerke direktora OFK Beograd i bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića. U poznati prestonički restoran u kojem je bilo organizovano slavlje prvo je, u pratnji telohranitelja, došao Veljko Ražnatović, nosio je ogromnu korpu sa cvećem, plišanim medom i srcima.

Ceca na Masinoj zurci

Cecin sin je jedva dočekao da vidi devojku, koja je sa svojom porodicom u restoran stigla nekoliko sati pre početka proslave. Kad se Veljko pojavio na vratima, Maša mu je skočila u zagrljaj. Dva sata kasnije stigla je i svekrva Ceca sa ćerkom Anastasijom, koja je u vezi sa Zvezdanovim sinom, a Mašinim bratom Kostadinom. Pevačica je snajku izljubila i poželela joj sve najbolje, a potom se pozdravila i sa budućim prijateljima Terzićem i njegovom suprugom Svetlanom.

Masa i Veljko na rodjendanu

Kako više nijedno slavlje poznatih ličnosti ne može da prođe bez Aleksandra Acka Petrovića, pevač je i na ovoj žurki bio zadužen za sjajnu atmosferu. S njim je prisutne zabavljala Katarina Didanović. Zapevala je i Ceca. Žurka je potrajala do šest sati ujutru.

Čitaj još  Džidža imala lakšu saobraćajku!

Veljko sa telohraniteljem

izvor: Kurir

Leave a Reply