Ceca Ražnatović: Želim da se venčam na plaži!

“Slagala bih kad bih rekla da ne razmišljam da se ponovo udam. To ne bi bila svadba, već pre žurka za desetak najbližih ljudi”, priznala je Ceca.

Ceca Raznatovic

Svetlana Ražnatović je otkrila da bi volela da se ponovo uda, i to na nekoj egzotičnoj destinaciji, pored mora. Svoje venčanje zamišlja kao žurku na kojoj bi se njena porodica i najbliži prijatelji dobro zabavili.

– Slagala bih kada bih rekla da nisam razmišljala da se ponovo udam. Da li bih pravila svadbu? Verujem da ne. Svoju svadbenu proslavu pre zamišljam kao žurku za svoju porodicu i prijatelje – rekla je Ceca za specijalno izdanje magazina Venčanje uoči Sajma venčanja, koji će se održati 13. i 14. februara u Beogradu, i dodala:

– Zamišljam kako se sve to dešava na plaži plave lagune… Bilo bi to putovanje za desetak najbližih ljudi na, recimo, sedam dana. Naravno, ovo je samo moja želja, a pitanje je da li bi se mladoženja s tim složio.

S obzirom na to da Ceca ima konkretne želje vezane za svadbu, nije isključeno da postoji neko zbog koga je počela da razmišlja o tome. Pošto nerado priča o intimnim stvarima, o potencijalnom mladoženji nije rekla ni reč. Najveća balkanska zvezda nedavno je kazala da bi njena deca, sin Veljko i ćerka Anastasija, voleli da se ona ostvari na ljubavnom planu, ali i istakla da još nije naišla na osobu s kojom bi to poželela.

Čitaj još  Preminuo Kemal Monteno

izvor: Kurir

Leave a Reply