Ceca Raznatovic

Ceca Ražnatović u provodu na otvaranju kluba Jimmy’s

Srpska prestonica postala je bogatija za još jedno fantastično mesto koje garantuje dobar provod, noćni klub na ušću Save i Dunava, klub Jimmy’s. Dolazak balkanske zvezde Cece Ražnatović privukao je najviše pažnje, a ona se nasmejana i raspoložena provodila uz zvuke Miligram benda ne krijući oduševljenje samim klubom i atmosferom.

Ceca Ražnatović u provodu na otvaranju kluba Jimmy’s

U klubu Jimmy’s provodili su se i Darija Stanojević, Kaya u drustvu verenika, svetski popularnog Junior Jacka, Romana Panić, Marko Kon sa suprugom Milicom, Darko Popović, Vlada Stanojević, košarkaški as Saša Obradović, Dragan Škrbić, voditeljke TV Pink Irena Atanasković i Ksenija Bujišić, Irina Kruška , košarkaš Elmedin Kikanović, misica Anja Šaranović i mnogi drugi .

Ovog vikenda posetioci Jimmy’s-a uživaće uz zvuke Fantastic benda koji ce za dobru atmosferu biti zadužen u petak 24.maja, dok će u subotu veče za dobar provod biti zaduženi Milenijum bend i Daria Stanojević. U klub Jimmy’s će svakog utorka gostovati velika imena muzičke scene iz čitavog regiona , a prvo u nizu gostovanja je nastup Viki Miljković u utorak 28. maja.

Leave a Reply