Ceca Ražnatović: Spremna sam za Niš!

“Kad izađem na scenu, ta energija koju tokom koncerta razmenjujemo utiče na mene kao najjači medikament”, rekla je Ceca.

Ceca u Kragujevcu

Svetlana Ražnatović održaće u subotu 28. septembra koncert na čuvenoj Tvrđavi i to će zasigurno biti najveći i najposećeniji muzički događaj u gradu na Nišavi u poslednjoj deceniji. Uprkos zdravstvenim problemima koje je imala u prethodnom periodu, ona će biti spremna da za svoje fanove na jugu Srbije priredi spektakl kakav zaslužuju.

– Nakon što joj je u KBC „Dragiša Mišović“ ustanovljena aritmija, Ceca veoma vodi računa da ispoštuje terapiju koju su joj lekari prepisali. Redovno odlazi na kontrole, a desetak dana išla je i u hiperbaričnu komoru. Poznato je da udisanje čistog kiseonika povećava energiju i dovodi do akutne detoksikacije organizma, tako da je, zahvaljući toj metodi i savetima vrhunskih doktora, uspela da se oporavi od posledica izazvanih stresom i umorom nakon veoma uspešne turneje, objavljivanja novog albuma i spektakularnog koncerta na Ušću – otkriva izvor blizak najvećoj balkanskoj zvezdi.

Ceca Kragujevac

Da se oseća mnogo bolje i da je spremna da s Nišlijama provede nezaboravno veče, potvrdila je i Ceca.

– Jedva čekam da se vidim s fanovima u južnoj Srbiji. Publika je moj najbolji lek. Kad izađem na scenu, ta energija koju tokom koncerta razmenjujemo utiče na mene kao najjači medikament – kazala je pevačica.

Čitaj još  Snežana Đurišić ispalila Zoricu Brunclik za koncert!

Inače, kapije na Tvrđavi u subotu se otvaraju u 18 časova, a koncert će početi najkasnije do 20.30, tako da i oni koji stignu prvi neće dugo čekati svoje omiljene hitove. Uz vrhunsku produkciju, svetlosne efekte i pre svega Cecin glas, Niš će dobiti pravi spektakl nalik onom koji je bio na Ušću na Vidovdan.

izvor: Kurir

Leave a Reply