ceca raznatovic u trenerci

Ceca Ražnatović kakvu niste videli do sad!

Najveća balkanska zvezda još jednom je dokazala da nema komplekse i da se na ulici može pojaviti kao i sav normalan svet.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović održala je prošle subote spektakularan koncert u Užicu, a pre nego što je nastupom za pamćenje obradovala publiku u Zapadnoj Srbiji, ispred svoje vile na Dedinju sastala se sa ekipom jedne domaće emisije.

Nasmejana pevačica pojavila se pred kamerama u neuobičajenom izdanju – u trenerci pink boje. Međutim, ona u tome ne vidi ništa čudno.

– Što da ne, to je u svetu apsolutno prihvatljivo. Svetske zvezde odavno nastupaju u nekom takvom sportskom fazonu, mada naša publika još uvek nije navikla na to, očekuju od nas malo više glamura i da utegnutije izgledamo, ali sve je stvar ukusa – izjavila je Ceca i dodala da njeni fanovi, ipak, još uvek neće imati priliku da je ovakvu vide na sceni.
– Još uvek nije došlo do toga da pevam u trenerci, ali dešavalo mi se da mi ne stigne kofer, pa onda kažem: “Bože moj, šta sad da radim. U čemu sam došla, u tome ću i pevati” – objasnila je Ceca, koju uskoro očekuju veliki koncerti u Nišu i Subotici.

Čitaj još  Intervju Selma Bajrami: Crnom magijom su pokušali da me odvoje od Muje!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply