ceca pinkove zvezde

Ceca Ražnatović: Hoću da se borim za kandidate!

“Hoću svakom talentu da dam šansu. Neću da stanem na put nečijoj sudbini. Naravno, to ne znači da se pravim gluva, ali pokušavam da podržim kandidate kod kojih vidim potencijal”, izjavila je Ražnatovićeva.

U svakoj emisiji “Pinkovih zvezda” jedna od najglasnijih je Ceca Ražnatović koja kaže da će se po svaku cenu boriti za takmičare koje smatra talentovanima, makar to i značilo da treba da se posvađa sa ostalim članovima žirija.

– Naučila sam da prećutim mnogo toga. Ali, kada je reč o kandidatima, neću da ćutim! Borim se za njih. Podržaću pobednika svim silama, ali je “Pink” toliko jaka mašinerija da mislim da Pinkovoj zvezdi niko drugi neće biti potreban. Neću da glumim kraljicu drame, ali kandidati moraju da budu svesni da ih čeka mnogo odricanja – priča Ražnatovićeva i dodaje da ne želi da bude nepravedna prema bilo kom takmičaru.

Čitaj još  Jelena Golubović i Vendi zajedno u novom rijalitiju?!

– Ne želim da se igram Boga. Hoću svakom talentu da dam šansu. Neću da stanem na put nečijoj sudbini. Naravno, to ne znači da se pravim gluva, ali pokušavam da podržim kandidate kod kojih vidim potencijal – poručila je Ceca koja napominje da u prethodnoj emisiji nije bila tužna iako je gledaocima izgledalo da će svakog trenutka zaplakati.

– Nisam bila tužna. Konačno nemam razloga za suze. Možda je to zbog šminke. Nikada nisam skrivala suze, pa ni na koncertima. Ako poželim da zaplačem u “Pinkovim zvezdama”, plakaću. Suze nisu luksuz – zaključila je pevačica.

izvor: Telegraf

Leave a Reply