Ceca Ražnatović: Gladna sam ljubavi!

Ceca Ražnatović je odlučila da otkrije da voli to što vodi povučen život, da ne juri ljubav, i da čeka pravog. Njoj su provodi po gradu strani, a sebe ne doživljava kao nedostižnu.

Ceca Raznatovic

Najpopularnija folk zvezda Ceca Ražnatović odlučila da otkrije pojedinosti vezane za svoj ljubavni život. Otkrila je da je tip žene koji ne prilazi muškarcima, a pošto ne izlazi u grad bez povoda potencijalnim udvaračima je teško da joj priđu. No, pevačica ne planira da pomeni svoj miran život.

– Živim miran, povučen život i to nije nikakav stereotip ili moje foliranje. Na taj način ne uskraćujem sebi ništa jer se ljubav ne juri i ne traži, ona te nađe kada treba. Prijatelji se sa mnom šale da kod kuće čekam pravog – rekla je Ceca, a zatim i priznala da retko izlazi.

– Ne skitam po gradu jer ne volim da izlazim bez povoda, tako da potencijlani udvarači i nemaju mnogo prilika da mi priđu. Neke verovatno time odbijam, ali jake i sposobne muškarce sigurno ne. Sebe ne doživljavam kao nedostižnu jer sam, kao i sve žene, ranjiva i gladna ljubavi, ali profesija stvara drugačiju percepciju o meni. I u takvim okolnostima mi ne manjka udvarača.

Ceca sa decom

Sprska diva je takođe dodala da je ona žena koja ne prilazi mušarcima prva:

Čitaj još  Ana Ramadanovski priznala: Adil me je udarao s obe ruke i šutirao!

– Tip sam žene koji ne startuje muškarce, već smatram da je njima dato da osvajaju i da se trude oko mene. Ako mi se muškarac dopadne, direktna sam i tu nema dileme. Ista je stvar i iako mi se ne dopadne potencijalni udvarač. Nikome ne pružam lažnu nadu jer volim fer odnose u svakoj komunikaciji.

– Moja deca, kao i kompletna porodica, navijaju da nađem nekog uz koga ću biti srećna i ko će mi pružiti pravu ljubav – dodala je pevačica i rekla da se Veljko i Anastasija ne mešaju u njen izbor.

izvor: Kurir

Leave a Reply