Ceca pomogla povređenim momcima!

Folk zvezda pozvala Hitnu pomoć kad su trojica mladića autom udarila u banderu u blizini njene kuće.

Ceca Raznatovic

Svetlana Ceca Ražnatović pomogla je trojici mladića čiji se automobil zakucao u banderu nedaleko od njene kuće u Ulici Ljutice Bogdana, kod stadiona Crvene zvezde. Ona je usred noći istrčala iz svoje vile i zatekla jeziv prizor, a pre toga je pozvala Hitnu pomoć i policiju.

– Spavala sam kad me je probudio jak udarac! Imala sam osećaj kao da je auto udario u moju kuću. Pogledala sam kamere i videla da je auto udario u banderu. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć. Došli su za dva-tri minuta, kao i policija i vatrogasci. Istrčala sam napolje zajedno sa obezbeđenjem, ali nisam smela povređenima da ukažem pomoć jer nisam stručna, pa bih mogla da napravim još gore. Nisam smela da rizikujem – kaže Ceca i dodaje:

– Bila sam potresena, zamislite kad vas iz sna probudi sirena na automobilu i ugledate takav prizor. Taj strašan zvuk sirene nije prestajao sve dok pomoć nije došla. Stvarno je bilo jezivo. Uradila sam sve što je u mojoj moći, dužnost svakog čoveka je da pomogne koliko je moguće u takvoj situaciji. Nadam se da će svi biti dobro, reč je o vrlo mladim momcima. Uplašila sam se za njih, mislila sam da su izginuli – kaže na kraju Ceca, koja se juče raspitivala za stanje povređenih.

Čitaj još  Sneki bez donjeg veša! (VIDEO)

Vozač zadržan u bolnici

Nesreća se dogodila u 3.30. Vozač B. J. (23) zadobio je razderotinu glave u čeonoj regiji, kao i tupu povredu kolena. Suvozač (23) zadobio je razderotinu glave s leve strane slepoočne regije, tupu povredu grudnog koša i imao je krizu svesti. I treća osoba imala je povredu vrata, tupu povredu obe potkolenice i nije gubila svest. Vozač je zadržan u Urgentnom centru, dok su druga dva mladića puštena na kućno lečenje.

izvor: Kurir

Leave a Reply