Ceca poklonila pet vrednih prstenova publici!

Da je sa njom svaki nastup spektakularan i drugačiji, potvrdila je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, koja je koncertom zatvorila „Tamburica fest“ u Novom Sadu. Ponešena atmosferom i podrškom publike, ona je sa ruke skinula pet prstenova i bacila ih u publiku posle čega se Petrovaradinom prolomio vrisak.

Cecino prstenje

Iako su aktivisti stranke Vojvođanska partija protestvovali protiv njenog nastupa, ona je u subotu noć pokazala da je muzika iznad politike, jer se pred njenom binom sakupilo više od 50.000 Novosađana. Ceca je sve vreme igrala na bini. Fanovi su svaku pesmu pevali u jedan glas, a nakon svake pauze, između pesama orilo se: „Ceco, mi te volimo”.

Ipak najveća euforija je nastala kada je prstenje sa svoje ruke bacala u publiku, baš kao pre godinu dana kada je održala spektakl na Ušću.

– Potpuno me ponela atmosfera i publika koja mi je na transparentima ispisala dirljive poruke, pa sam poželela još nešto da im poklonim, kao i na koncertu na Ušću. Publika je uvek bila moj najveći pokretač i vetar u leđa i nemam reči kojima bih im se zahvalila za ovakvu podršku. Videli ste i sami koliko je lepo bilo, a ja sa sobom nosim samo najlepše uspomene – kaže Ceca, sa kojom su u bekstejdžu bili njen sin Veljko i njegova devojka Maša, koji je prate gotovo svuda.

Čitaj još  Boban Rajović treći put u Australiji!

Cecini fanovi

Među publikom koja je pevala uglas sa Cecom njene najveće hitove, mogli su se videti natpisi na ogromnim transparentima „Telo zemlji, duša Bogu, srce Ceci“, „Ceca je život, sve ostalo su sitnice“, ali i mnogi drugi. Više od dva sata trajala je Cecina žurka na Petrovaradinskoj tvrđavi i bez obzira na najavljenje proteste, sve je prošlo bez incidenta i uz dobru atmosferu kojom je pevačica oduševila Lale.

izvor: Alo

Leave a Reply