Ceca po prvi put doživela fijasko!

Pevačica je turneju, na kojoj promoviše pesme s albuma „Autogram“, počela krajem juna i planirala je da održi koncerte u svim državama na Balkanu.

Iako na Halkidikiju letuje mnogo Srba, interesovanje publike za njen nastup bilo je minimalno. Menadžeri joj u poslednjem trenutku dali pedalu.

Koncert Cece Ražnatović koji je najavljivala za 22. jul u Grčkoj, na Halkidikiju, otkazan je jer je interesovanje publike bilo minimalno. Folk zvezda je prodala samo 40 karata!

Pevačica je turneju, na kojoj promoviše pesme s albuma „Autogram“, počela krajem juna i planirala je da održi koncerte u svim državama na Balkanu, osim, naravno, u Hrvatskoj, gde inače ne peva. Međutim, ne ide joj sve kao po loju – u nekim sredinama ne vlada veliko interesovanje publike, pa je prinuđena da otkazuje nastupe. Takav slučaj bio je i u grčkom klubu „Summer Coral“ – imala je zakazano gostovanje za 22. jul, ali je bez ikakvog obaveštenja za publiku njen dolazak – otkazan.

Kako smo saznali iz pevačicinog okruženja, do dana kad je trebalo da održi nastup prodato je svega 40 karata i zato su joj u poslednjem trenutku javili da ne dolazi.

– Ceci su javili da je prodato jedva 40 karata i da će morati da joj otkažu nastup. U Grčkoj, a posebno u tom delu gde se nalazi klub, trenutno letuje dosta ljudi iz Srbije, pa smo očekivali da će doći veliki broj njih. Nikome nije jasno zašto je Ceca prodala tako malo ulaznica – kaže izvor.
Pozvali smo i menadžera kluba iz Halkidikija, koji je potvrdio naša saznanja.

Čitaj još  Jelena Karleuša napokon uspela nešto da napuni

– Tačno je da je otkazan Cecin nastup u našem klubu, ali ne znam tačan razlog – rekao je on.

Očigledno je da Ražnatovićevoj ne ide u nameri da ostvari karijeru van bivše Juge. Dok su neki naši pevači, poput Saše Kovačevića, celog leta pevali po klubovima u Grčkoj, Ceca je morala da se zadovolji sa nekoliko dobrih koncerata u Crnoj Gori, gde i dalje važi za veliku zvezdu. Ona je i pre nekoliko godina pokušala da nastupi na inostranom tržištu, kad je objavila album „London miks“.

izvor: Stars

2 comments

Leave a Reply