Ceca peva u Baru 12. juna

Pevačica je održala koncert u Parizu, zajedno s Acom Lukasom, s kojim je snimila duet „Ne zanosim se ja“, koji će biti objavljen za nekoliko dana.

Ceca u Parizu

Najveća folk zvezda nastavlja turneju na kojoj promoviše aktuelni album „Poziv“, a njena sledeća stanica je Bar. Ceca Ražnatović će u ovom crnogorskom gradu održati koncert u četvrtak 12. juna, a fanovi će moći da je čuju u diskoteci „Illusion“. Nakon toga nastupiće u Mariboru (21. jun) i Novom Sadu (28. jun, u okviru Tamburica festa).

Inače, Ceca je na Tviteru potvrdila da je poslednji put nastupala u Crnoj Gori 4. avgusta 2013. Tada je održala koncerte u diskoteci „Top hill“ i vratila se dva dana kasnije.

Ceca u Parizu

Ceca i Milo Đukanović u vezi?!

Svetlana Ceca Ražnatović u poslednjih nekoliko meseci svoje slobodno vreme sve češće provodi u društvu crnogorskog premijera Mila Đukanovića. Naime, ona je u poslednje vreme više puta avionom privatnog prevoznika odlazila u Podgoricu, gde joj je domaćin bio upravo tamošnji prvi čovek države.

Prema tvrdnjama odlično obaveštenog izvora, Cecine posete se nisu uvek poklapale s njenim nastupima, pa se postavlja pitanje kakva je priroda njenog odnosa s političarem.

Ceca u Parizu

– Svetlana u Podgoricu uvek dolazi u tajnosti, privatnim avionom. Nikad se ne zadržava duže od dan-dva, a društvo joj uvek pravi Đukanović. Vrlo su diskretni u tim susretima i nikad se ne pojavljuju zajedno na javnim mestima. On uživa u njenom društvu i njenim pesmama – kaže izvor.

Čitaj još  Aca Lukas: Mnogo sam dobar frajer, zato što imam love

Kako dalje otkriva sagovornik, u istom periodu u Beograd je dolazio i Milo Đukanović, takođe privatnim avionom, ali o njegovim posetama ne postoji zvanična evidencija.

– Đukanović je diskretan čovek i vodi računa da tragovi njegovog putovanja nigde ne budu evidentirani – kaže izvor.

izvor: Kurir

Leave a Reply