ceca sa cigaretom

Ceca otputovala na Tajland gde će snimiti novi spot!

Pevačica će na egzotičnoj destinaciji uživati 15 dana, ali će snimiti i spot za pesmu sa poslednjeg albuma.

Svetlana Ceca Ražnatović juče je u ranim jutarnjim satima sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ otputovala u Tajland.

Pevačica je najavila da planira da se nakon naporne godine odmori, ali nije želela da otkrije gde će otputovati. Kako saznajemo, pred kraj boravka u Tajlandu snimiće i spot za jednu od pesama sa albuma „Poziv“.

ceca na tajlandu

– Naše zvezde obično odlaze u Puket, ali Ceca je za sebe odabrala Ko Samui, koje se nalazi na drugoj strani Tajlanda. Ostaće tamo dve nedelje. Deca ovog puta nisu krenula sa njom, već njen najbolji prijatelj. Hotel je birala po svom ukusu i izabrala je najbolji – priča jedan od Cecinih bliskih prijatelja koji je dobro upućen u pevačicine planove.

Ceca je poverenje za ovaj odmor dala beogradskoj turističkoj agenciji iz koje nisu bili raspoloženi da nam daju bilo kakve informacije.

cecin hotel na tajlandu

Ali mi nismo odustali od istraživanja da saznamo koliko novca je folk diva odvojila, pa smo proverili koliko košta odmor u hotelu sa pet zvezdica u kom je odsela. Cena punog pansiona je 270 evra po danu, što iznosi 3.780 evra, na to se dodaju povratna avionska karta, koja je oko 1.200 evra i, naravno, viza za ovo letovalište. To znači da je pevačica izdvojila oko 5.000 evra za ovaj odmor.

Čitaj još  Parovi: Gastoz snima duet sa folk zvezdom!

izvor: Blic

Leave a Reply