Ceca: Novinari su krivi što nemam dečka!

Ceca je na pitanje voditeljke šta bi volela da dobije za Novu godinu, rekla kroz šalu da su novinari krivi što joj se još uvek nisu ostvarile želje i što nema dečka.

Ceca Magazin In

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u novogodišnjem izdanju emisije ‘Magazin In’ i otkrila tajnu zašto je još uvek sama.

Naime, Ceca je u jednoj emisiji na pitanje voditeljke šta bi volela da dobije za Novu godinu, rekla kroz šalu da su novinari krivi što joj se još uvek nisu ostvarile želje i što nema dečka.

– Zbog njih ne mogu da nađem dečka. Sveke godine pišu: ‘Šta Ceca želi za Novu godinu? Da se uda, da nađe dečka…’ Izbaksuzirali su mi – rekla je Ceca u emisiji “Magazin in”.

Podsetimo, Beograđane i njihove goste iz zemlje i inostranstva na novogodišnjem koncertu u Novu godinu uvela je pesmom Svetlana Ceca Ražnatović.

Ona je nastupila pred više od 50.000 ljudi i izvela neke od svojih najvećih hitova među kojima su “Beograd” i “Lepi grome moj”, dok je oduševljena publika skandirala “Ceco, mi te volimo”. Pevačica je, podsećanja radi, za svoju vernu publiku nastupala bez honorara.

Čitaj još  Parovi: Učesnici ludovali u novim bahanalijama (VIDEO)

izvor: Kurir

Leave a Reply